Kvalifikacije za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske

2 min read
image
Dobrić, Kovačević, Jardas

U Kašteliru su odigrane  kvalifikacije za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniore i mlađe kadete. Od stolnotenisača Brovinja nastupili su Dobrić Raymond, Jurišić Dario, Topčagić Axel, Smoković Antonio te u kategoriji mlađih kadetkinja Topčagić Emili.

Juniori i juniorke

U juniorskoj konkurenciji  uspješno je nastupio Raymond Dobrić osvojivši u konačnosti treće mjesto. Dobrić je u grupi  pobjedio Graovca (Srdoči) 3 : 2,  Ivinića (Pula) 3 : 0 i  Ivančića (Kvarner) 3 : 1.
U 1/4 finalu se provukao protiv Kovača (Srdoči) 3 : 2, ali je u polufinalu igrao protiv prvog nositelja Jardasa (Srdoči) i izgubio 0 : 3.
U borbi za treće mjesto, ponovo u pet setova, pobijedio je Polovića (Kvarner) 3 : 2.

Iako se kao treći Dobrić nije kvalificirao na Prvenstvo Hrvatske u juniorskoj konkurenciji, taj je plasman već ostvario u „svojoj” kadetskoj konkurenciji u kojoj ga očekuje nastup u završnici u Splitu 24. 04. 2010.

REZULTATI JUNIORI REZULTATI JUNIORKE

Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje

Mlađi kadeti i kadetkinje Brovinja su u Kašteliru nastupili na  Kvalifikacijskom turniru PIG regije za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske. Najviše je pokazao Jurišić Dario koji je u grupi najprije startao porazom 2 : 3 protiv kasnijeg pobjednika Dvorskog (Pula), ali je nakon toga pobijedio Španića (Višnjan) 3 : 0 i Otočana (Poreč) 3 : 2 pa se plasirao u 1/4 finale. Tu je poražen od Brčića (Poreč) 1 : 3.

Do 1/4 finala stigao je i Topčagić Axel pobjedom nad Bratovićem (Sv. Lovreč) 3 : 0 i porazom od Mirta (Pula) 1 : 3. I Topčagić je poražen u 1/4 finalu i to od kasnijeg finalista Matoševića (Pula) 1 : 3.

Smoković Antonio i Topčagić Emili nisu se uspjeli plasirati u završnicu turnira nakon tri poraza u grupama.

REZULTATI MLAĐI KADETI REZULTATI MLAĐE KADETKINJE


1 thought on “Kvalifikacije za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske

  1. Pozivam sve zainteresirane seniore i veterane koji vole stolni tenis da dođu u Sveti Lovreč na pojedinačno prvenstvo Istarske županije u nedjelju 18.04.2010. u 09.30 sati u dvoranu osnovne škole Joakim Rakovac a prijave izvrše na moj mail ili mobitel 098-9-606-101
    Kotizacija je 10 kn a sa hranom 50,00 kn ( tko neželi nemora)
    Pozdrav
    Trener
    Branko Jakovetić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.