Nova pobjeda protiv Višnjana1

image

Uspjeh protiv Višnjana

U 17. kolu Treće hrvatske stolnoteniske lige – PIG regija stolnotenisači Brovinja ponovo su iznenadili iskusne stolnotenisače Višnjana i tako im uzvratili za poraz u prvom dijelu u Višnjanu. Na taj način došli su u priliku da sami odlučuju o eventualnom osvajanju drugog mjesta u susretu s prvoplasiranom Opatijom s kojom igraju sljedeće subote u Opatiji u posljednjem kolu.


image

Raymond Dobrić

U pobjedi protiv Višnjana počeo je i završio Raymond Dobrić. Najprije je pobijedio Ramscha koji mu se samo u prvom setu donekle ravnopravno suprostavio, a u petom meču vratio je i više nego uspješno Jakovetiću za tijesni poraz u Višnjanu. Tako je Dobrić ispunio obećanje koje je dao kada je prognozirao pobjedu Brovinja i svoje dvije pobjede.

Svoj doprinos pobjedi dali su i danas izvrsni Kujraković koji je pobijedio Jakovetića te domaći par Butigan, Dobrić R. pobijedivši Jakovetića i Slavića.

Brovinje – Višnjan 4 : 1
Dobrić R. – Ramsch 3 : 0 (10, 5, 6)
Kujraković K. – Jakovetić 3 : 1 (-7, 4, 7, 9)
Butigan G. – Slavić 1 : 3 (-4, -8, 9, -7)
Butigan, Dobrić R. – Slavić, Jakovetić 3 : 0 (11, 8, 8 )
Dobrić R. – Jakovetić 3 : 0 (6, 8, 9)


One comment to Nova pobjeda protiv Višnjana

  • Zoran  says:

    Ma bravo dečki!!!
    Ovo je velika pobjeda. Čestitke svima.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>