Prijedlog termina za Kup Labinštine

1 min read

Predlažem da se Kup Labinštine odigra u subotu, 8. svibnja 2010. godine. Vrijeme početka će biti određeno nakon prijava momčadi kada ćemo moći procijeniti približno trajanje natjecanja.

Na natjecanju bi se igralo po modificiranom Corbillon sustavu do treće pobjede jedne ekipe. U modificiranom Corbillon sustavu igraju tri igrača, pri čemu treći igrači igraju umjesto igre parova (A-X, B-Y, C-Z, A-Y, B-X). Sve partije igraju se na tri dobijena seta.

Prijavljene momčadi biti će razvrstane u jednu skupinu ako se prijavi najviše do pet momčadi, odnosno više skupina ako se prijavi više od pet momčadi. Momčadi u skupinama igraju svaka sa svakom, a nakon toga se igra polufinale pri čemu igra prvoplasirana momčad jedne skupine protiv drugoplasirane druge skupine.

Prijaviti se možete i na ovim stranicama kroz komentare.

9 thoughts on “Prijedlog termina za Kup Labinštine

 1. ASTORIA-HABITUS (Dejan Androić,Valter Mikuljan,Sandro Benazić),mislim da je 08.05 malo predaleko,pa da bi se to moglo odigrati; 17.04.u popodnevnim satima ili 24.04. u jutarnjim ako se većina složi,ako ne ćemo odigrati kada je organizator predvidio.

 2. Moj je prijedlog ako se većina slože 17.04.2010.u popodnevnih satima,vremenski bi se stiglo i odigrati i kasnije družiti.24.04.2010.ne odgovara jer je Ray na državnom u Splitu,a mislim da ne bi imalo smisla bez njega kao najjačeg igrača lige.Ali ako nema druge,neka bude!
  BROWN JIE – Dobrić Raymond,Dobrić Elvis,Basiaco Leo

 3. Ako bude osam momčadi, dakle dvije grupe po četiri, 12 mečeva u grupama plus dva polufinala i finale (pet mečeva po stolu). Uzmite u obzir mogućnost da se u meču odigra svih pet partija dakle moguće sat i pol igre. To znači … druženje pokle pol noći.

 4. Dobro je da stižu prijedlozi o terminu odigravanja. Prioritet svakako imaju klupska takmičenja tako da vjerujem da je termin koji je dao Igor najsigurniji.
  Ono šta mene zanima je da li da organiziramo kotizaciju po igraču i zakusku po završetku. Koliko novaca, šta i gdje? Eler će lako produžiti kafić, a možda bi mogao dati za učesnike piće po nabavnim cjenama. Znači za sada bi bilo 7 ekipa (ako sve ligaške ekipe dođu) pa bi bilo dobro napraviti još jenu ekipu. Brown Jie ima viška igrača, Nine Kapelica i Vodovod također pa zašto ne napraviti 8. ekipu.

 5. Za sada vidim ovdje samo tri prijavljene momčadi s popisom igrača. Kada se igralo Prvenstvo Istre za veterane kotizacija je bila 50 kn po igraču i nije pokrila troškove jela i jednog pića nakon turnira.

 6. Kontaktiraćemo voditelje ekipa pa nek popričaju sa igračima i kažu svoje mišljenje.

 7. Evo prijedloga neka kotizacija i bude 50 kn po igraču koja bi uključivala hranu i nabavku pehara ili medalja za najbolje,a piće neke svatko zasebno osigura tako da to ipak bude turnir kojim bi se obilježilo kraj sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.