Poraz u Opatiji1

image

Opatija 08 - Brovinje

Stolnotenisači Brovinja nisu uspjeli u 18. kolu Treće hrvatske stolnoteniske lige – PIG regija na gostovanju u Opatiji izboriti pobjedu koja bi značila osvajanje drugog mjesta i ulazak u kvalifikacije za Drugu ligu. Domaći su bili uspješniji i rezultatom 4 : 2 ispratili goste koji su ovim porazom pali na četvrto mjesto u poretku.

Nakon prve serije pojedinačnih mečeva sve je išlo po planu za Brovinje koje je tada vodilo 2 : 1, ali kao što je Butigan prognozirao odlučujuća je bila igra parova u kojoj su Kinkela i Milotić bili bolji od Dobrića i Butigana. Milotić je nakon toga bez većih problema svladao Benazića, a Kujraković nije mogao ozbiljnije parirati mladom Kinkeli.

Opatija 08 – Brovinje 4 : 2
Milotić – Kujraković 3 : 2 (-6, 7, 2, -14, 2)
Vulin – Dobrić R. 1 : 3 (-3, 8, -9, -8)
Kinkela – Butigan 0 : 3 (-5, -9, -9)
Milotić, Kinkela – Dobrić, Butigan 3 : 1 (1, -9, 3, 9)
Milotić – Benazić 3 : 1 (6, -10, 6, 9)
Kinkela – Kujraković 3 : 0 (11, 10, 4)

One comment to Poraz u Opatiji

  • Elvis  says:

    Sveukupno gledano 4.mjesto nije loše,ali gledajući sastav Opatije danas je trebalo i te kako više napravit,pa čak i mislim pobjediti najmanje 4:2.Ovaj sastav Opatije nije bolji od Brovinja ali raspored mi i nije baš jasan,ne bih ga komentirao,pa vjerujem da se i tu malo pomoglo Opatijcima.Sve u svemu šansa je propuštena,ali objektivno dobar rezultat ove sezone.Opatiji iskrene čestitke na osvojenom prvom mjestu!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>