Topčagić Emili četvrta na TOP-u 12

1 min read
image
Bulić - Topčagić

U Domu Lovro Ratković u Zagrebu održan je 1. pozivni turnir – TOP 12 na kojem je nastupilo dvanaest najboljih najmlađih kadetkinja u Hrvatskoj. U takvoj konkurenciji Emili Topčagić je ostala na korak do postolja osvojivši četvrto mjesto.

Nakon pet odigranih mečeva u skupini imala je skor tri pobjede (Petrović 3 : 0, Gereci 3 : 0 i Bulić 3 : 1) i dva poraza (Jurčević 2 : 3 i Bardač 0 : 3) kao i Petra Bulić (Dugo Selo) i Marta Jurčević (Donji Miholjac), ali se u finalnu skupinu plasirala zahvaljujući boljem skoru međusobnih susreta.

image image

U finalnoj skupini su ipak bile preveliki zalogaj prva (Sušac) i četvrta (Grgić) igračica s rang liste pa je uz poraz u skupini protiv druge nositeljice i kasnije pobjednice turnira (Bardač) to bilo dovoljno za izvrsno četvrto mjesto

Kvalifikacijska skupina

Topčagić

– Petrović (Vukovar)

3 : 0 (8, 5, 6)


– Gereci (Drava, Žabnik)

3 : 0 (11, 9, 5)


– Bulić (Dugo Selo)

3 : 1 (8, 7, -8, 5)


– Bardač (Mladost Iskon)

0 : 3 (-4, -2, -5)


– Jurčević (Donji Miholjac)

2 : 3 (-8, -7, 8, 5, -9)


Finalna skupina

Topčagić

– Sušac (Mladost Iskon)

0 : 3 (-2, -9, -2)


– Grgić (Bjelovar)

0 : 3 (-2, -9, -8)

Poredak:

1. Bardač Klara (Mladost Iskon)

2. Sušac Sara (Mladost Iskon)

3. Grgić Ivana (Bjelovar)

4. Topčagić Emili (Brovinje)


2 thoughts on “Topčagić Emili četvrta na TOP-u 12

  1. Čestitke Emili i Dariju na dobrim rezultatima,kao i cijeloj ekipi,mene bi interesiralo šta je na kraju sa ligom Labinštine,ništa konkretno se o tome ne govori,nije se valjda od toga odustalo,moglo bi se jednu nedjelju turnirski odraditi prvi dio taman do Božića,pa drugi dio normalno,naša ekipa se raspala,ali bi Dejan i ja ipak igrali za druge ekipe,pozdrav.

  2. Pozdrav!
    Prijavljeno je pet momčadi. Čekamo da se Zoran Đapić vrati s poslovnog puta jer će on preuzeti vođenje Lige. Igralo bi se kao i do sada samo neće biti pauze između dva dijela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.