Memorijalni turniri u Zagrebu i Varaždinu

1 min read

Memorijal Antun Tova Stipančić (Zagreb, 18.11.2011.)

Memorijal Mirko Abramović (Varaždin, 19.-20.11.2011.)

image
Dobrić - Yang

Stolnotenisači Brovinja sudjelovali su od 18. do 20. studenog na Memorijalu Antun Tova Stipančić u Zagrebu i Memorijalu Mirko Abramović u Varaždinu.

U petak, u Zagrebu, samo je Dario Jurišić kao drugoplasirani prošao skupinu u kadetskoj kategoriji. U šesnaestini finala igrao je s trećim nositeljem Hrelecom (Varaždin) od kojeg je poražen 1 : 3.
Raymond Dobrić i Fabio Ivinić u juniorskoj konkurenciji, te Axel Topčagić kod kadeta nisu uspjeli proći kvalifikacijske skupine.

U Varaždinu je dobar rezultat postigao Raymond Dobrić koji se plasirao u osminu finala. Skupinu je prošao kao drugoplasirani pobijedivši Kašnera (Vrsar) 3 : 2 i porazom od Vidačeka (Varaždin) 2 : 3. U 1/16 finalu igrao je s izvrsnim Kinezom u redovima talijanske momčadi Sterilgarda, Yangom i taktički zrelom igrom uspio pobijediti 3 : 0. Ipak u 1/8 finala je poražen od Petrovića (Stanfar, V. Gorica) 1 : 3.

Do 1/8 finala probila se i najmlađa kadetkinja Emili Topčagić nakon tri pobjede u skupini, ali je tada pomalo neočekivano poražena od  Marčec (Drava, Žabnik) rezultatom 2 : 3.

Dario Jurišić i Axel Topčagić kod kadeta, Antonio Smoković kod mlađih kadeta te Sabina Alić u kategoriji najmlađih kadetkinja nisu uspjeli proći kvalifikacijske skupine


imageOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.