26. Međunarodni kup Grada Rijeke

1 min read
image
Raymond Dobrić

Međunarodni kup Grada Rijeke u stolnom tenisu održan je u subotu, 30. 05. 2009. u dvorani OŠ u Srdočima. Okupilo se preko 200 mladih stolnotenisača predstavnika čak 41 kluba iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Među najmlađim kadetima i kadetkinjama od stolnotenisača Brovinja sudjelovali su Topčagić Axel, Smoković Antonio, Jurišić Dario i Topčagić Emili. Natjecanje u grupama su završili bez pobjede pa se nisu kvalificirali u završnicu turnira.

Kod kadetkinja, Lara Dobrić je ostvarila očekivano. Sigurna pobjeda protiv Bačić (Lido) 3 : 0, te porazi od 19. i 21. rangiranih kadetkinja Marčac (Drava) te Vričko (Mladost Iskon) istim rezultatom, zaustavili su je kao trećeplasiranu u grupi od plasmana u završnicu turnira.

Raymond Dobrić je, za razliku od tjedna prije na Zagipingu, u Srdočima opravdao ulogu jednog od nositelja. Papak (Dugo Selo) i Čalušić (Strmac) u grupi nisu mogli parirati raspoloženom Dobriću koji im je prepustio 14, odnosno 15 poena u meču. Nažalost ždrijeb je odredio da već u 1/8 finala igra s prvim nositeljem Pucarom (Pula), od kojeg je poražen 3 : 0. Jedino je u drugom setu, koji je otišao u fiks i završio 14:12 za Pucara, Dobrić pružio otpor finalistu Zagipinga i hrvatskom reprezentativcu, dok je u prvom i trećem setu ostao na dva odnosno četiri osvojena poena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.