Sportske igre mladih 2009.0

imageI ove godine, po treći put stolnotenisači Brovinja sudjelovali su na Sportskim igrama mladih. Trinaestu godinu zaredom ova manifestacija okupit će preko 40 000 djece i mladih diljem Hrvatske u dobro organiziranim sportskim natjecanjima. Nakon završenih županijskih i regionalnih natjecanja koja su se odvijala na brojnim terenima u deset sportova i tri kategorije, najuspješniji sportaši plasirali su se na završnicu u Split od 20. srpnja do 20. kolovoza. U prvoj skupini sportaša na završnici u Splitu, od 20. do 23. srpnja bili su i stolnotenisači.

Dario Jurišić poražen je u grupi u dva susreta pa nije uspio izboriti plasman u polufinale kao ni Majda Botić koja nije uspjela ponoviti lanjsko četvrto mjesto. Porazi od Brglez i Drašković ostavili su je kao trećeplasiranu u grupi bez plasmana u polufinale.

Petra Dobrić je s jednim porazom  i jednom pobjedom u grupi ušla među četiri najbolje, ali je kao i lani poražena u borbi za treće mjesto ostavši na kraju četvrtoplasirana.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>