Brown Jie prvak Stolnoteniske lige Labinštine

1 min read
Brown Jie
Brown Jie

Stolnotenisači Brown Jia zasluženo su osvojili titulu prvaka  Stolnoteniske lige Labinštine. Iako su u posljednjem kolu remizirali s Astorijom bodovna zaliha i 13 prethodnih pobjeda bili su više nego dovoljni  za trijumf. Prvaci su nastupili u sastavu Dobrić Raymond, Dobrić Elvis, Basiaco Leo, Milevoj Sebastijan, Dobrić Edi i Radas Vilim. Prevagu u kvaliteti momčadi Brown Jia ove sezone  je svakako podizanje igre mladog Raymonda Dobrića te standardno dobrih Basiaca i Elvisa Dobrića.
Turan se morao ove sezone zadovoljiti s drugim mjestom što je ovog trenutka realnost za ovu momčad koja je igrala u sastavu Dobrić Zoran, Kujraković Kristijan, Dobrić Igor, Faraguna Igor, Dobrić Eler i Botić Majda.
Treće mjesto su osvojili stolnotenisači Astorije Habitus u sastavu Benazić Sandro, Benazić Dean, Mikuljan Valter i Kocijel Kristijan.

Rezultati 14. kola:
Brown Jie – Astoria Habitus          5 : 5
Turan – Vodovod                           10 : 0
Pićan – Broj 1.                                 0 : 10
Bina Istra – Nine Kapelica              2 : 8

Poredak:
1.  Brown Jie      27
2. Turan              23
3. Astoria H.       21
4. Kapelica          12
5. Vodovod         10
6. Pićan                 9
7. Bina Istra         8
8. Br. 1                   2

11 thoughts on “Brown Jie prvak Stolnoteniske lige Labinštine

 1. STK.PIĆAN – Obavijest da susret između stk Pićan i stk broj1 nije odigran iako sam ih ja u više navrata kontaktirao ali oni zbog različitih obveza nisu bili u mogučnošću odigrati taj susret, ali je G. Igor svejedno pobjedu dodijelio stk broj1, zašto. Zato jer me je nazvao jedanput u nedjelju i poslao sms u 21 i 55min da ako sa ne javim za 5 min on će pobjedu upisat protivničkoj ekipi što je i učinjeno. Pitam sa što bi bilo da se ta situacija desila sa ekipom iz gornjeg dijela tablice i zažto se nisu sankcionirale i ostale ekipe koje su odgađale susrete čak i po nekoliko tjedana.

 2. Alene, radi se samo o potrebi da se čujemo i da imam sve informacije o susretima na vrijeme. Isti sms kao ti prošli tjedan je u otprilike isto vrijeme primio i Klaudio (Vodovod)pa je u roku od jedne minute poslao rezultat. U nedjelju navečer pišem izvješća za medije. U tom trenutku samo želim imati sve informacije, a ne da još u 22,00 zovem ljude da bih dobio rezultat ili čak doznao da je utakmica odgođena. Stavi se u moju poziciju voditelja lige kada uredno najavim susrete lige npr. na portalu LabinSport, a u nedjelju navečer kad bi utakmice trebale biti gotove ja još ne znam da su odgođene. O tvojoj primjedbi o nekakvim dvostrukim mjerilima mislim da nema potrebe raspravljati i mislim da pripada nekim drugim sportovima, a ne stolnom tenisu barem ne na Labinštini. Previše volim stolni tenis i previse svog vremena, energije, a i novca ulažem u cijelu ovu priču da bih se bavio takvim stvarima.
  Igor

 3. I nisam susret registrirao 10 : 0 zbog toga što nisi odgovorio na moj sms nego zato što nisam uopće obaviješten o odgodi susreta. Da si me na vrijeme kontaktirao vidio bi da se i na vas primjenjuju “dvostruka mjerila”. Na kraju krajeva i vi ste već odgađali utakmice, zar ne?

 4. baš sam neki dan pričao sa Mikuljanom iz Astorie i složili smo se da je prve i druge godine sve bilo puno ljepše jer smo se našle sve ekipe isti dan i odigrali susrete. Bilo je komentiranja, zezanja i palo je pokoje pivo.
  evo recimo ja bi pohvalio Astoriu koja praktički cijelo prvenstvo igra samo sa 3 igrača, a nikad nisu odgodili susret (bar mi se čini). I Bina Istra također. redoviti su uvijek iako imaju najviše km za napraviti.

 5. Tako je Zorane,nismo odgodili niti jedan susret čak smo pojedinim ekipama išli i na ruku da se mečevi ipak odigraju,sva sreća da se liga konačno privela kraju,a ovo je dobra škola za drugu godinu.Primarna bi trebala biti zabava,a ne ganjanje rezultata jer sve ekipe pretežno u zapisniku imaju po 4 igrača tako da ako netko ne može drugi uskoči,a ne da se mečevi odgađaju neki puta i radi smiješnih razloga.Najviše su odgađali Kapelica,Pićan i Vodovod koji je na kraju i predao meč Turanu.Po meni se treba vratiti na stari sustav da se svi mečevi odigravaju jedan dan,a ne sub. i ned.

 6. Sustav natjecanja smo ove godine promijenili upravo zbog toga što su momčadi to tražile, ili barem većina njih. Ako je većina za promjenu to je najmanji problem. Možemo opet vratiti stari sustav.

 7. Sada je lako biti pametan!OK,da je bilo odgoda,stoji,ali ne treba sada tu praviti toliko drama.Svi koji rade,griješe!Oni koji ne rade ne mogu baš pogriješiti i pretežno komentiraju.Svatko malo realniji zna da ove godine poredak koji je,je realan barem što se vrha tiče!Vidjeli smo gdje smo kiksali i sada treba sjesti i dogovoriti se kako i što naprijed jer mislim da bi bila prava šteta da to izgubimo.Ipak je to prije svega jedno lijepo druženje,a i kvaliteta same igre se podignula.Mislim da nije isto ako igra tri,pet ili deset ekipa,pa zato imat ćemo vremena i pametnih prijedloga da ovu ligu još podignemo,jer sviđalo se to nekom ili ne u ovo kratko vrijeme koliko se igra labinska liga,napravilo se puno.

 8. Lijepi pozdrav svima! Imam potrebu se javiti s par riječi.
  Prvo što bi vam htio reći jest: “Čuvajte Stolnotenisku ligu Labinštine kao zjenicu oka svog!” Bitno je da se igra, a oko detalja se uvijek da napraviti kompromis. Iako mislim da je uvijek dobro imati regule koje će svima olakšati ponašanje. Činjenica je da je ovo rekreativna liga i da pojam rekreacije se shvaća različito. Ponekad i kao odsutnost odgovornosti, što sigurno troši vrijeme, živce, pare i energiju. Ako se ne što radi volonterski ne znači da komotnost mora biti apsolutna.
  Iskreno, žao mi je da nije došlo do utakmice s Pićnom, s obzirom da smo već imali prije dogovore oko utakmice i da bi se ona odigrala u vrlo prijateljskim uvjetima u Pićnu, kao i prva utakmica u našem hramu stolnog tenisa u Pazinu. Radije bih da smo nekome otkinuli po bod (npr. Vodovodu :)), nego da je ovako završilo, ali s druge strane u potpunosti shvaćam Igora. I mi smo predali utakmicu Turnu, iako je postojala mala mogućnost da je odigramo. No, postoje principi. Kao voditelj ekipe Broj 1. htio sam saznat u četvrtak da li igramo u nedjelju, i kad je odgovor bio “Forši” bez imalo nećkanja sam poslao sms Igoru i predao meč u naše ime. Čemu ta bespotrebna gnjavaža?
  Moram priznat da je bilo svega u organizaciji od toga da igramo ligu, i da je kroz naš tim prošlo čak 1O igrača: Branimir Horvat, Florijan Belić, Izabel Vlahović, Sebastijan Šuran, Alen Bakša, Antonio i Dražen Pužar, Vladimir Finderle i Davor Vojsković, i da smo pokušali sve da odigramo ligu do kraja, iako nije bilo lako motivirati ljude da putuju za Koromačno iz Pazina i okolice.
  Boriti se s različitim karakterima, raspoloženjima, međusobnim nadmudrivanjima bilo je ponekad iscrpljujuće. Tako da s te strane razumijem Igora. No, sve u svemu zadovoljan sam da smo uspijeli izgurati sezonu do kraja, upoznati nove ljude, pokupiti nove cake (hvala Zoranu na učenju servisa), s čime smo igrački napravili nekoliko koraka naprijed.
  Što se tiče pohvala, BINA Istra ih svakako zaslužuje, a one idu i Pićnu, i svim ostalima koji su nam išli na ruku.
  Čestitam pobjednicima i želim vam da nastavite stolnotenisko druženje!
  Jer, klub koji ima ovakvu energiju ne mora brinuti za svoju budućnost!!!

 9. Svakako ligu treba sačuvati. I podignuti je još više. Sve su ekipe podigle igru. Samim tim što puno više igrača putuje do Koromačna više puta tjedno na trening govori da je sve više ozbiljnosti i želje za napredak. I jako je bitno da naše mlade snage postižu sve bolje i bolje rezultate pa da ovaj sport dobije još više popularnosti.
  Možda bi ekipe iz Labina mogle razmisliti i napraviti recimo jednu jaku ekipu pa da se pokuša uzeti primat ekipama iz Koromačna. S tim da se ne smanji broj ekipa jer još uvijek bi ostalo dobrih igrača za ostale ekipe. To je recimo jedan prijedlog koji mi je došao u trenutku pa ga ne treba preozbiljno shvatiti :-))))
  Kad je predviđen pojedinačni turnir?

 10. Kad je predviđen pojedinačni turnir?

  Prema kalendaru je bio predviđen za 19. 04., ali se taj termin preklapao s veteranskim županijskim turnirom. U međuvremenu je došlo do promjene županijskog kalendara, a Raymond se plasirao na kadetsko prvenstvo Hrvatske koje se igra 19. 04. Pokušat ćemo pronaći neki termin u svibnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.