26. Memorijal Antun Tova Stipančić0

Bernaz - Poljak

Bernaz – Poljak

Petak i subota su u stolnoteniskom kalendaru bili rezervirani za 26. Memorijal Antun Tova Stipančić posvećen našem proslavljenom stolnotenisaču. Bernaz Leo (Brovinje) nastupio je u subotu u kategoriji najmlađih kadeta i postigao očekivani rezultat plasiravši se među osam najboljih.

U grupi je bio prvi. Pobijedio je Klarića (Šibenik) i Nastasića (Opatija) po 3 : 0 te Poljaka (Sv. Nedelja Novaki) 3 : 1. U šesnaestini finala bio je bolji od Kinkele (Opatija) 3 : 0, a istim rezultatom prošao je i osminu finala protiv Benkovića (Aquaestil). U četvrtfinalu ga je čekao Tepeš (Dugo Selo), treći s rang liste najmlađih kadeta. Bernaz je u prvom setu propustio set loptu kod rezultata 11 : 10. Drugi set je opet bio izjednačen do same završnice koja je opet pripala stolnotenisaču Dugog Sela 12 : 10, a u trećem, Bernaz više nije imao koncentracije za preokret. Tepeš je na kraju došao do finala u kojem je tijesno izgubio od Mrkića (Pula) 3 : 2.

BERNAZ Leo – KLARIĆ Šime (Šibenik) 3 : 0 (4, 4, 3)
– POLJAK Oliver (Sv. Nedelja Novaki) 3 : 1 (-6, 3, 6, 6)
– NASTASIĆ Marko (Opatija) 3 : 0 (1, 3, 4)
1/16 – KINKELA Matej (Opatija) 3 : 0 (7, 3, 6)
1/8 – BENKOVIĆ Leon (Aquaestil) 3 : 0 (4, 9, 5)
1/4 – TEPEŠ Luka (Dugo Selo) 0 : 3 (-11, -10, 6)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>