Poraz Brovinja na startu Prve lige

2 min read
image
Stk Brovinje

Opatija 08 – Brovinje 4 : 2

Stolnotenisači Brovinja doživjeli su poraz na startu Prve hrvatske stolnoteniske lige – zapad u Opatiji od istoimenog domaćina 4 : 2. Susret je obilovao brojnim preokretima, a čak su četiri od šest odigranih mečeva odlučivana u petom setu.
Počelo je dobro za goste. Naime, Dobrić je poveo 2 : 0 u setovima protiv, prvog reketa Opatije, Milotića. Ipak, iskusni Milotić se pribrao i u tri iduća seta nije dao Dobriću da dovede Brovinje u vodstvo.
Na 1 : 1 je izjednačio Radanović koji je s 3 : 1 bio bolji od Kozića. Izvrsni Smuda nakon toga u tri seta pobjeđuje Kinkelu pa nakon prve runde pojedinačnih mečeva Brovinje ima prednost 2 : 1.
U igri parova domaćini su bolje ušli u meč. Kinkela i Milotić su poveli s 2 : 0 protiv Smude i Radanovića s dva dobivena seta u fixu, 16 : 14 i 11 : 9.Nakon toga Brovinjari se vraćaju i sigurnom igrom izjednačuju na 2 : 2, ali su domaćini opet mirniji u petom setu kojeg dobivaju 11 : 5.
Drugi krug pojedinačnih mečeva otvorili su Milotić i Radanović. Dva puta je domaći igrač vodio , a gostujući stizao rezultat. U petom setu vodi se prava borba do 8 : 8 i tada opet mirniji Milotić koji s tri poena završava set i meč u svoju korist.
Posljednji meč odigrali su Kinkela i Dobrić. Dobrić je fantastično otvorio meč povevši 8 : 0, ali je tada nerazumljivo stao i dozvolio Kinkeli da se vrati u meč. Iako je Dobrić na kraju prvi set riješio u svoju korist 16 : 14, bila je primjetna sve veća nervoza koja je na kraju rezultirala i dobivanjem i crvenog žutog kartona u drugom setu koji je Kinkela dobio 11 : 1. Isti rezultat bio je i u trećem setu pa je Kinkela poveo 2 : 1. U četvrom setu Dobrić se uspio malo smiriti pa je taj set pobijedio 11 : 7, ali je u ključnim trenucima petog seta napravio nervozni ispad koji je rezultirao dobivanjem još jednog crvenog kartona kod rezultata 10 : 9 za Kinkelu. To je automatski značilo i gubitak poena, seta i naravno cijelog susreta za Brovinjare.

OPATIJA 08 – BROVINJE 4 : 2
Milotić – Dobrić 3 : 2 (-7, -8, 7, 8, 4)
Kozić – Radanović 1 : 3 (-7, -7, 8, -4)
Kinkela – Smuda 0 : 3 (-6, -4, -6)
Kinkela, Milotić – Radanović, Smuda 3 : 2 (14, 9, -7, -6, 5)
Milotić – Radanović 3 : 2 (9, -11, 9, -8, 8)
Kinkela – Dobrić 3 : 2 (-14, 1, 1, -7, 9)

U susretima prvog kola postignuti su ovi rezultati:

V. Gorica Stanfar – Dugo Selo 4 : 0
Srdoči Rijeka – Kvarner Rijeka 4 : 1
Jaska Jasrebarsko – Sv. Nedelja Novaki 4 : 1
Donat II Zadar – Industrogradnja Zagreb 3 : 4
Opatija ’08 – Brovinje 4 : 2

U 2. kolu koje se igra 18. listopada 2014. Brovinje opet ide u goste na riječki teren i to najvećim favoritima za vrh poretka, Kvarneru i Srdočima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.