1. HSTS turnir u Opatiji0

image

Nova dvorana u Opatiji


U Opatiji je u novoj dvorani „Marino Cvetković“ proteklog vikenda odigran prvi u nizu turnira iz serije Reno Vinek na kojem su se okupili ponajbolji hrvatski stolnotenisači od najmlađih kadeta do juniora. Od stolnotenisača Brovinja sudjelovali su samo junior Dario Jurišić i kadetkinja Matea Stipić.

 


image

Jurišić – Martinek

Jurišić je u grupi imao dva poraza i jednu pobjedu pa je kao trećeplasirani ostao bez plasmana u završnicu turnira. U prvom susretu je u pravom trileru u pet setova poražen od dvostrukog prvaka BiH Matkovića koji od ove sezone nastupa za zagrebački Dr. Časl. O izjednačenosti meča najbolje svjedoči činjenica da su u trećem setu odigrana čak 42 poena (22 : 20). To je bio i ključan meč za Jurišića jer se protiv hrvatskog reprezentativca Martineka (Dugo Selo) nije moglo više od poraza 3 : 0. U trećem meču Jurišić je svladao Ercegovića (Zagreb) 3 : 0.

 

image

Stipić – Grgić

Stipić je poražena u sva tri meča u grupi protiv Marn (Aquaestil), Grgić (Rovišće) i Arapović (Mladost Zagreb).

 

 

 

 

Jurišić Dario – Matković (Dr. Časl) 2 : 3 (8, -7, 20, -8, -6)
– Martinek (Dugo Selo) 0 : 3 (-4, -4, -5)
– Ercegović (Zagreb) 3 : 0 (9, 5, 0)

 

 

Stipić Matea – Grgić (Rovišće) 0 : 3 (-3, -5, -1)
– Arapović (Mladost) 0 : 3 (-2, -9, -8)
– Marn (Aquaestil) 0 : 3 (-3, -1, -2)

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>