Odigrano 1. kolo u Drugoj ligi

1 min read

U subotu, 29. 09. odigrani su prvi susreti nove sezone u Drugoj hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Zapad. Najzanimljiviji susret trebao je biti u Fužinama između Bajera i Opatije jer obje momčadi pretendiraju na sam vrh, ali su  Opatijci ovaj put relativno lako odnijeli oba boda. Nova Vas je bila favorit u susretu s Novigradom kao i Žbandaj protiv Poreča što se pokazalo i za stolovima.
Kako je momčad Arene Ferro u posljednjem trenutku odustala od natjecanja čak su tri momčadi bile slobodne u prvom kolu. Vrsar, Brovinje i Pula II u borbu za bodove kreću idući tjedan.

Rezultati

Bajer – Opatija 08 1 : 4
Žbandaj – Poreč 4 : 1
Nova Vas – Novigrad 4 : 1

Poredak

1. Opatija 08 1 1 : 0 4 : 1 2
2. Nova Vas 1 1 : 0 4 : 1 2
3. Žbandaj 1 1 : 0 4 : 1 2
4. Poreč 1 0 : 1 1 : 4 1
5. Novigrad 1 0 : 1 1 : 4 1
6. Bajer 1 0 : 1 1 : 4 1
7. Brovinje
8. Pula II
9. Vrsar

1 thought on “Odigrano 1. kolo u Drugoj ligi

  1. u suradnji sa Savjetom mladih se rodila ideja da se popularizira stolni tenis među mladima,pa bi se na Katurama u narednim tjednima kada se urede stolovi organizirao turnir ukoliko vremenski uvjeti to budu dopustili,ako je moguće u suradnji sa vama,pa ako bi mogli ukoliko se ne poklapa termin sa vašim obvezama posuditi semafore,mreže,par loptica i kostur za odigravanje,ovim putem pozvani su svi članovi kluba,nema kotizacije,a nagrade bi bile medalje,možete predložiti i neki termin koji se ne poklapa sa vašim obvezama,za daljnje informacije javiti će vam se član savjeta i jedan od inicijatora Igor Dundara,lijep pozdrav…..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.