Prvi poraz Brovinja

2 min read

Brovinje – Vrsar 2 : 4

image
Stk Vrsar

Prvi poraz doživjeli su stolnotenisači Brovinja u šestom kolu Druge hrvatske stolnoteniske lige od objektivno jače momčadi Vrsara koja ima velike ambicije za ulazak u viši rang natjecanja. Mala rotacija u sastavu i postavljanje Jurišića na drugo mjesto trebala je prema zamislima trenera Dobrića donijeti domaćinima prednost  nakon prve tri pojedinačne partije. Ipak, i Vrsarani su učinili slično pa je već prva partija donijela sraz dva objektivno najjača igrača u dvorani, Dobrića i Kovačeva. Kovačev je pokazao zašto je možda i najbolji igrač lige, sigurno je kontrolirao igru, i samo je u trećem setu koji je otišao na stranu Dobrića 13 : 11 bilo neke naznake da bi se situacija mogla zakomplicirati. Ipak četvrti set je Kovačev sigurno dobio za vodstvo Vrsara 0 : 1.

image image

U drugoj partiji umalo se dogodilo veliko iznenađenje. Mladi je Jurišić protiv Lugara odigrao izvrsno i tek je u samoj završnici petog seta presudilo veliko iskustvo gostujućeg stolnotenisača. Tako je Vrsar nakon dvije pojedinačne partije imao vodstvo 0 : 2.

Na 1 : 2 smanjio je Ivinić pobjedom protiv Kašnera u partiji koja se također igrala u pet setova. Velike oscilacije u igri oba igrača obilježile su ovu partiju.

Igra parova je bila samo formalnost i znalo se unaprijed da Dobrić i Ivinić ne mogu parirati Kovačevu i Lugaru.

Na 2 : 3 smanjio je Dobrić pobjedom nad Lugarom, a točku na i za pobjedu Vrsara 2 : 4 stavio je Kovačev pobijedivši u posljednjoj partiji Ivinića.


Brovinje

– Vrsar

2 : 4

Dobrić Raymond

– Kovačev Jadran

1 : 3 (-5, -8, 11, -6)

Jurišić Dario

– Lugar Saša

2 : 3 (9, -6, 9, -8, -9)

Ivinić Fabio

– Kašner Mateo

3 : 2 (-1, 9, 10, -7, 3)

Dobrić, Ivinić

– Kovačev, Lugar

0 : 3 (-6, -7, -4)

Dobrić Raymond

– Lugar Saša

3 : 1 (11, 10, -6, 8 )

Ivinić Fabio

– Kovačev Jadran

0 : 3 (-9, -6, -6 )


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.