Brovinje neporaženo iz Pule

2 min read

Pula II – Brovinje 0 : 4

Pula III – Brovinje 2 : 4

image
Pula II - Brovinje

Stolnotenisači Brovinja ostvarili su zacrtani plan i iz Pule se vraćaju neporaženi s još četiri boda na svom kontu. Prema prognozama prvi je od dva susreta, s podmlatkom Pule, bio lakši o čemu svjedoči i konačni rezultat. Domaćini su bili dodatno oslabljeni neigranjem Ališića pa je već nakon prva tri pojedinačna meča bilo 0 : 3 za Brovinje. To je treneru Dobriću dalo mogućnost da u paru postavi Jurišića i Topčagića što je tu partiju učinilo i najzanimljivijom jer su se domaćini bolje snašli u početku i veoma brzo poveli 2 : 0. Nakon toga su Jurišić i Topčagić ipak proigrali. U situaciji kad nisu imali što izgubiti u potpunosti su preokrenuli rezultat za konačnih 2 : 3.

Pula II – Brovinje 0 : 4
Dvorsky D. – Dobrić 0 : 3 (-7, -7, -8)
Dvorsky H. – Ivinić 0 : 3 (-1, -5, -7)
Matošević – Jurišić 1 : 3 (4–4, -8, 8, -5)
Dvorsky D., Matošević – Jurišić, Topčagić 2 : 3 (9, 5, -7, -9, -8)
image image image image


Konačni rezultat susreta Pule III i Brovinja zapravo ni izbliza ne govori o potpunoj neizvjesnosti što se tiče krajnjeg ishoda. Treba istaći da je trener Dobrić pogodio postavu pa se lako moglo dogoditi da opet Brovinje povede 0 : 3. Međutim planove je poremetio jučer izvrsni „lovac” Hrvanović koji je pobijedio za takvu igru ipak neiskusnog Jurišića. U parovima Dobrić i Ivinić su po prvi put u međusobnim susretima svladali pulski par u partiji koja je obilovala velikim oscilacijama u igri i preokretima. To će se pokazati ključnim za daljnji tijek susreta. Tada je Brovinje imalo 1 : 3 i u drugom dijelu igre susret Hrvanović – Dobrić koji je Dobrić trebao dobiti „zatvorenim očima”. Međutim s time se nije složio Hrvanović koji je odigrao izvrsnu partiju, upornim lovom toliko je izmorio Dobrića da je ovaj na kraju jedva stajao na nogama. U triler završnici petog seta stolnotenisač Brovinja ipak je smogao dovoljno snage i koncentracije za pobjedu 9 : 11 što je značilo i konačnu pobjedu gostiju 2 : 4.

image image image image


Pula III – Brovinje 2 : 4
Pucar – Dobrić 0 : 3 (-9, -11, -8)
Mršić – Ivinić 1 : 3 (9, -5, -9, -2)
Hrvanović – Jurišić 3 : 1 (-11, 9, 11, 5)
Pucar, Mršić – Dobrić, Ivinić 2 : 3 (-4, 4, -9, 4, -8)
Pucar – Ivinić 3 : 0 (9, 8, 6)
Hrvanović – Dobrić 2 : 3 (9, -3, -8, 11, -9)

5 thoughts on “Brovinje neporaženo iz Pule

 1. Ukoliko želite nabiti kondiciju ili smršaviti svakako preporučam jednu terapiju: Odigrati meč protiv Raymonda. I još ako ste lovac, garantirano ćete skinuti koje kilo…. Iz vlastitog iskustva odgovorno tvrdim da je to tako.
  M;oram reći da gosti NISU BILI NITI MALO FER, PONIJELI SU SE JAKO NEKOREKTNO, UOPĆE NISU VODILI RAČUNA O HUMANOSTI I ČOVJEČNOSTI.
  Zašto ?

 2. pa zato jer:
  NISU PONUDILI PIZZOM UVIJEK GLADNOG HRVANOVIĆA, PA MU JE TO BIO OTEŽAVAJUĆI FAKTOR.
  ZAMISLITE VI KAKVA JE TO LUKAVOST?
  DOK SE IGRA,A MIRIS PIZZE RAZDIRE DVORANU…..
  NIJE BILO LAKO, NIJE…

 3. Brži si od vjetra. Moj komentar bi trebao biti prije tvog, ali treba uzeti u obzir da se ja nisam zagrijao kako treba.

 4. ŠALU NA STRANU, Ivinić iznenadio Mršića ( je li to iznenađenje ili JMBG faktor ) Raymond suvereno prošao Pucara. Par je igrao jako puno u jučerašnjem srazu izjednačenih ekipa. Ovaj puta je otišao na Vašu stranu.
  Moja malenkost je pokušala sve i zamnalo uspjela…
  Jedna loptica, mali napor ili mrvica sreće, ovaj put na Vašoj strani.
  Ali zasluženo dečki. Ruka još jednom svima, sportski pozdrav i želim nam još puno susreta.
  I radujemo se našem proljetnom susretu u vašoj Ledenoj Dvorani…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.