Brovinje položilo ispit zrelosti

2 min read

Druga liga: Brovinje – Bajer 4 : 3

image
Na korak do gubitka bodova


Brovinjari su u subotu položili ispit zrelosti u susretu s Bajerom iz Fužina pobijedivši 4 : 3, iako je moglo završiti potpuno drugačije. Gosti su u prvom dijelu odigrali bolje, a kada su nakon pobjede u igri parova poveli 1 : 3 na vidiku je bila prava katastrofa domaćina.
U prvom meču Ivinić je nakon 0 : 2 u setovima uspio izjednačiti na 2 : 2, ali je zatim u peti set ušao bez koncentracije pa je napravio samo tri poena.

image
Na kraju ipak bez glavobolje

Na 1 : 1 izjednačio je Dobrić u susretu protiv trenera – igrača gostiju Kovačevića.
Gosti ponovo vode 1 : 2 nakon što je Jurišić glatko izgubio od Juranića. Uslijedilo je susret parova u pet setova u kojem su Dobrić i Ivinić nakon početnog zaostatka odigrali izvrsno drugi i treći set. I kad su svi očekivali rutinirani završetak neshvatljivo su pali u igri bespotrebno forsirajući brzi završetak poena što ih je odvelo u gubitak četvrtog i petog seta.
Pet setova se igralo u u susretu koji je otvorio drugi krug pojedinačnih ogleda u kojem je Ivinić smanjio vodstvo gostiju.


image
Meč odluke: Jurišić - Šunić

Jurišić je zatim priredio pravo iznenađenje odigravši izvrsnu partiju protiv Šunića u kojoj, bez obzira na gubitak drugog seta, protivniku nije dao ni gram šanse za konačnu pobjedu. Na taj način je pružio priliku Dobriću da u posljednjoj partiji donese domaćima dva vrijedna boda. Samo se u prvom setu sedme partije igralo ravnopravno i taj set otišao je na stranu Juranića. Nakon toga za stolom je igrao samo Dobrić koji je superiorno završio susret s Bajerom za konačnih 4 : 3.Brovinje – Bajer 4 : 3
Ivinić – Šunić 2 : 3 (-6, -6, 6, 10, -3)
Dobrić – Kovačević 3 : 1 (9, 9, -8, 4)
Jurišić – Juranić 0 : 3 (-9, -8, -5)
Dobrić, Ivinić – Ružić, Juranić 2 : 3 (-9, 8, 5, -2, -9)
Ivinić – Ružić 3 : 2 (7, -6, 11, -9, 4)
Jurišić – Šunić 3 : 1 (8, -8, 6, 8 )
Dobrić – Juranić 3 : 1 (-12, 2, 5, 5)


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.