Liga Labinštine 7. i 8. kolo13

imageOdigran je ranije odgođen susret 7. kola Stolnoteniske lige Labinštine u kome je Brown Jie očekivano osvojio dva boda protiv fenjeraša Bina Istre, a kako je u 8. kolu još uvjerljivije pobijedio drugu momčad sa začelja, Vodovod, postalo je jasno da im nitko ne može ugroziti osvajanje trećeg uzastopnog naslova najboljih na Labinštini. Turnu bi iz dva preostala susreta trebao bod za potvrdu titule viceprvaka, a trećeplasiranog će odrediti susret 9. kola u kojem se sastaju Nine Kapelica i Istra Bike.


Rezultati 7. kola

Brown Jie : Bina Istra      7 : 3
Vodovod : Istra Bike        3 : 7
Nine Kapelica : Turan      2 : 8

Rezultati 8. kola

Brown Jie : Vodovod          8 : 2
Turan : Istra Bike                  8 : 2
Bina Istra : Nine Kapelica  4 : 613 comments to Liga Labinštine 7. i 8. kolo

 • Zoran  says:

  Biti će zanimljivo 9. kolo jer će sve 3 susreta odlučivati o nečemu. Brown Jie i Turan za prestiž, Nine Kapelica i Istra Bike za 3. mjesto, Vodovod i Bina Istra za 5. mjesto. S tim da su Kapelica i Vodovod u laganoj prednosti jer im je dovoljan neriješen rezultat. Inače jučer je dogovoreno da se susret Vodovoda i Bine neće odigrati u nedjelju zbog obaveza jednih i drugih na završnim maškarama. Planirano je odigravanje u pauzi prvenstva 13.03. ukoliko je dvorana slobodna ili nije planirano neko drugo takmičenje.

 • Zoran  says:

  Mala greška kod komentara za meč Kapelica – Istra Bike. Naime kako u zadnjem kolu Istra Bike ima za protivnika Binu,a Kapelica ima Turna za očekivat je bodovno poravnanje. U tom slučaju bi Istra Bike imala bolju razliku u setovima pa je njima dovoljan remi u međusobnom susretu.

 • idobric  says:

  Predlažem da se kompletno 9. kolo odgodi zbog zauzetosti igrača (Prvenstvo Hrvatske u Puli, maškare …) za 20. 03. 2011. Ako pogledate kalendar na stranici tako je bilo i predviđeno, ali smo u hodu to korigirali i odigrali kolo viška. Posljednje 10. kolo bi se igralo 27. 03. 2011.

 • Sandro  says:

  Predstojeće kolo će biti zanimljivo,slažem se sa Igorom,ali mi ćemo sa Kapelicom probati odigrati prije 20.03.,ukoliko ne uspijemo ništa srediti onda nam odgovara taj datum.

 • Zoran  says:

  Šta je sa 13.03.? Da li je tada dvorana slobodna da se eventualno odigra turnir? Pričali smo i o turniru parova da bi i to bilo dobro odigrati.

 • idobric  says:

  U nedjelju, 13. 03. je Ekipno prvenstvo juniora i juniorki PIG regije i Izborna skupština županijskog stolnoteniskog saveza u Vrsaru pa je više nas zauzeto. Dvorana je, mislim, slobodna.

 • Zoran  says:

  Sada sam vidio u kalendaru da je 13.03. prvenstvo PIG za juniore. Mislim da se može održati jedan turnir kako ne bi previše odmarali i izgubili ruku za bitno 9. kolo. Vjerovatno neće biti Raymonda ni Fabija pa bi moglo biti zanimljivo 🙂
  Bilo bi dobro to 9. kolo odigrati odjednom jer će biti puno zanimljivih mečeva.

 • elvis  says:

  dakle,20.03.bi se sve odigralo i predzadnje i zadnje kolo?Javite na vrijeme!

 • idobric  says:

  Pročitaj još jedanput moje komentare. Zadnje kolo: 27. 03. 2011.

 • Sandro  says:

  Može i da se 20.03. sve odigra jer objektivno gledajući ovogodišnja liga zaslužuje da se čim prije završi.

 • Zoran  says:

  Ne pretjeruj Sandro. To je previše za jedan dan. Ovako kako je Igor napisao je najbolje. 8. kolo 20.03, a 9. kolo 27.03. Ako netko želi odigrati prije i slože se obje ekipe onda OK.
  Ja inače mislim da je ove godine liga bila puno bolja nego inače jer se više manje sve odigralo na vrijeme i nije bilo po 2-3 meča zaostatka. Također je bilo jako puno izjednačenih mečeva. Svi prijedlozi za poboljšanje dobro došli. Ali konkretni.

 • idobric  says:

  Sandrov stav je sve samo ne objektivan. Baš suprotno, previše je subjektivan gledan iz perspektive Istra Bike-a. Brown Jie nikad jači s Raymondom i Fabiom. Turan pomlađen s mlađim kadetima Brovinja Jurišićem, Topčagićem i Smokovićem može biti samo plus za ligu, a ne minus.
  Inače radi se o susretima 9. i 10. kola koje će se igrati 20. 03. odnosno 27. 03.

 • Sandro  says:

  Ne govorim o kvaliteti lige,liga je jaka to stoji,mi se borimo za mjesto koje nam i pripada nego o tome da se nastavlja praksa odgađanja mečeva ekipa koje imaju u sastavu po 6 igrača i da se još niti jedno kolo nije odigralo svo u istim terminima ili u 16 ili 18h.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>