Memorijal “Mirko Abramović”

1 min read

U Varaždinu je od petka, 21. 11. 2010. do nedjelje, 22. 11. 2010. petstotinjak stolnotenisača i stolnotenisačica iz Hrvatske, Slovenije, Italije, BiH i Crne Gore sudjelovalo na međunarodnom stolnoteniskom turniru Memorijal „Mirko Abramović”. Od stolnotenisača Brovinja grupe su uspješno prošli samo Raymond Dobrić u juniorskoj, te Dario Jurišić i Axel Topčagić u mlađekadetskoj konkurenciji.

Topčagić je u grupi pobijedio Surijana (Industrogradnja) i Komara (Drava, Žabnik) po 3 : 0, a istim rezultatom je poražen od Špehara (Duga Resa). U prvom kolu završnice poražen je od Slovenca Hribara (Krka) 0 : 3.

Jurišić je u grupi poražen od Talijana Frigolina (Lombardia) 0 : 3, ali je pobjedama protiv Pajtaka (Tis, Zagreb) 3 : 1 i Lukačevića (Varaždin) 3 : 0 izborio nastavak natjecanja. I on je poražen u prvom kolu završnice od Salme (Sv. Jakov) 0 : 3.

Dobrić je grupu prošao s jednom pobjedom protiv Gredelja (Varaždin) 3 : 0 i porazom u pet setova protiv jedanaestog juniora Hrvatske Đurinovića (Zagreb). U 1/16 finalu poražen je od Marelje (Frim) 0 : 3.
Ostali igrači Brovinja nisu uspjeli proći kvalifikacijske grupe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.