Liga Labinštine – 2. kolo

1 min read

U 2. kolu Stolnoteniske lige Labinštine Brown Jie je nastavio s visokim pobjedama. Ovaj put nastradali su dečki iz Bina Istre. Rezultat 9 : 1 dovoljno govori o premoći dvostrukih prvaka.
Prve bodove upisali su i stolnotenisači Istra Bike pobijedivši 7 : 3 Vodovod. Turan je u ponešto pomlađenom sastavu uspio sačuvati bod u susretu s Nine Kapelicom.

Rezultati 2. kola

Vodovod – Istra Bike 3 : 7
Brown Jie – Bina Istra 9 : 1
Turan – Nine Kapelica 5 : 5

17 thoughts on “Liga Labinštine – 2. kolo

 1. Čestitke još jeednom igračima Istra Bike koji su iako bez jednog igrača dobili sve svoje susrete i pobjedili nas uvjerljivo.

 2. Hvala Zoran,međutim to očito nije vrijedno spomena jer je važnije da je Turan bio pomlađen i da Brownjie predvođen Raymondom niže uvjerljive pobjede.

 3. Umjesto što ovdje glumiš uvrijeđenu veličinu bilo bi ti bolje da ubuduće pošalješ izvještaj (ili poruku) s utakmice pa će biti spomenuto. To barem nikad nije bio problem. Osim toga nije mi jasno što bi trebalo spomenuti … možda to da niste mogli okupiti momčad pa susrete igrate s dva igrača ili… Ali, najlakše je kritizirati bez razloga …to se barem uvijek može, a na Labinštini je posebno u modi.

 4. I sad kad sam ponovo pročitao što sam napisao, u izvješću na neviđeno samo na osnovu rezultata, stvarno ne vidim u čemu sam to pogriješio i što je to gore nekorektno. Teorije zavjere ipak prepustimo nogometašima i rukometašima …

 5. Ništa ne kritizaram,nego samo govorim da se moglo to objektivnije napisati,ako je Zoran kao član Vodovoda to spomenuo,onda je i voditelj lige to mogao staviti u izvještaj,a to u kojem sastavu ćemo igrati je naša stvar,barem ne odgađamo mečeve nego dođemo odigrati neovisno o tome kako ćemo proć,neki imaju i po šest, sedam igrača pa odgode jer im najbolji igrači nisu na raspolaganju,takve slučajeve smo imali par sezona unazad.

 6. Voditelj Lige pokušava već 50 godina razviti parapsihološke sposobnosti da vidi stvari kojima nije prisutan, ali ovim putem obavještava svekoliko pučanstvo da u tome još nije uspio. Sandro, daj ne tjeraj me da budem vulgaran … Da si poslao bilo kakav izvještaj s meča ne bi bilo nikakvog problema to objaviti. Ako misliš drugačije onda stvarno razmisli malo o svom pogledu na druge ljude ili si i ti jedan od onih na Labinštini koji u svemu vide nekakve zavjere… I još nešto, ako je bilo tko voljan u nedjelju nakon mečeva pisati izvještaj za web stranicu i isti poslati medijima drage volje ću ustupiti taj posao.

 7. Igore,svaka tebi čast za sve šta radiš u klubu i oko kluba,niti imam kakve zamjerke oko toga,neznam šta si odmah planuo,nego se u ovom slučaju moglo napisati Istra bike došao do prvih bodova sa samo dva igrača,što je kuriozitet lige i amen,niti ja nešto glumim niti išta,nego govorim činjenice,kao šta se napisalo da ste vi bili pomlađeni,a ispostavilo se da je Dario kao najmlađi napravio dvije pobjede,a za Brownjie se zna da će sa Raymondom biti prvi jer mu nitko ne može otkinuti niti jednu partiju tako da to više nije ni neka vijest,ali već ćemo popričati kad se vidimo,pozdrav da više ne polemiziramo.

 8. Ja mogu odraditi ovaj prvi dio za web. Pokušao bi ono što je Igor radio prošlih sezona kada je stigao upisivati rezultate pojedinačnih mečeva. Mogu pokupiti rezultate poslije mečeva ako se igraju u isto vrijeme ako ne onda ču se čuti telefonsli za rezultate.

 9. Sandro, još jednom te pitam. Kako ja mogu znat da ste vi igrali s dva igrača ako nisam bio prisutan, a nitko mi to nije od vas javio? Da sam imao tu informaciju svakako bi bila u izvještaju.

 10. Dobro ok,nisi znao,bio je dole i Zoran D. i Elvis koji je pokupio sve zapisnike,pa mi je čudno da te nisu ništa obavjestili,a odmah si dignuo tenzije i stvorio neku teoriju zavjere,šta se tiče tko će skupljati zapisnike i poslije te obavijestiti to uopće nije neki veliki problem.

 11. Sandro, ako govoriš o teorijama samo pogledaj ton svog prvog komentara. Ja ti samo opet kažem da sve što pošalješ kao izvještaj s utakmice u nedjelju nakon utakmice će biti objavljeno. Zašto misliš da bi me Zoran i Elvis trebali obavještavati o svim utakmicama. Stvarno misliš da ja i Zoran o ničemu drugo ne govorimo nego o tome da li je netko igrao s dva ili tri igrača u Ligi Labinštine, a svaki tjedan moramo si razbijati glavu kako voditi dečke i cure na sve veći broj turnira širom Hrvatske.

 12. Moram se uključiti jer se očito nešto pomiješalo.Na temelju sms rezultata Igor je sastavio komentar koji po meni i nije loš,jednostavan i točan.Tko igra tko ne igra?Mislim da to Igora i ne treba zanimati.Svaka ekipa ima pravo prijaviti igrače,a sad tko će igrati to nek si voditelji ekipe odrede.Nije ni meni problem upisati svako kolo da oni koje zanima pojedinačno mogu i vidjeti.Uostalom ja pokupim zapisnike da ne stoje u ,,Pinkyu”na šanku.To nek bude stvar dogovor.Rezultate,tablice i pojedinosti mogu slobodno ja napisati na temelju zapisnika.

 13. Reći ću sada i malo o tom drugom kolu a i drugo.Dobro je malo ovako prepucavanja jer znači da nam je stalo do lige i igre.Sandro,ti si imao svake godine respektabilnu ekipu i nizao si dobre rezultate,zašto si sada ostao s dva igrača(barem do sada)to je tvoj problem.Iskreno nije me brigalo u prvom kolu tko će igrati protiv Brown Jia da li vas dvoje ili pet.Meni je važno naravno da pobijedim fer i korektno,ako je netko bolji ja mu pužim ruku i čestitam.Nisam ni ja ,,kukao” lani kada sam dva puta igrao neriješeno,a igrao sam i bez Raya i sebe pa sam na kraju opet bio prvi.Nije točno da Raymond može sam osvojiti ligu,pa bila ona i labinska,pomoć mora imati.Da on kvalitetom odskače,slažem se,ali nema garancije da će Brown Jie biti prvi samo zato što ima Raymonda.Što se tiče Turana,isto tako nije me briga tko je i što igrao.Svakako da mi je bilo drago da je mali Dario spasio Turan poraza i bio igrač kola,ne zbog Turana već zbog njega,ja to ipak gledam sportski.I po meni je samo to trebalo navesti u komentar drugog kola.

 14. Nažalost, umjesto da nas je sve više događa se obrnuto. Šteta jer za nas veterane je super da imamo nešto gdje se možemo rekreirati. Ovo je idealan sport jer nema nekog straha od povreda i može ga se kvalitetno igrati dugo, dugo. Da se razumijemo da bi ja radije izgubio i 10:0 i sve po 3:0 mečeve samo da smo svi kompletni. Bar ja prvenstveno dolazim zbog igre i uživanja. Ligu treba održati svakako i ne bi trebalo spasti na manje od ovih 6 ekipa. Riješenje uvijek postoji. Ova gore prepiska je nastala zbog mog komentara pa dozvolite da je zatvorim, a otvorim recimo novu – kako dalje za 2011.? Može i prepucavanje 🙂

 15. I ovo sam zaboravio pitati: 21.11. se ne igra pa me zanima da li je dvorana slobodna da eventualno organiziramo neki turnir.
  I naravno ima li zainteresiranih?

 16. 21.11 sam preskočio u kalendaru jer je taj vikend turnir u Varaždinu gdje idemo u kompletnom sastavu. Kako se to kolo sastaju Brown Jie i Turan, ostala dva meča možete i odigrati. Mi ćemo se dogovoriti da odigramo negdje u tjednu pa se čak može 28.11 igrati i 5. kolo. Onda bi cijeli 12 mjesec bio slobodan za organiziranje turnira. Ako se tako dogovorite samo mi javite da ispravim datume u kalendaru.

 17. Vidjeti ću sa voditeljima Kapelice, Istra Bike, Vodovoda i Bine ako može pa ti javim. Znat ćemo najksanije 14.11. kada se igra regularno kolo.
  Da li je u planu onaj dobri stari turnir za dan općine Raša? I kada?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.