Uspješan nastup u Puli

2 min read
image
Jurišić, Topčagić i Mirt

Iako su službena stolnoteniska natjecanja završila, stolnotenisači Brovinja su i dalje aktivni. U subotu, 19. 06. su sudjelovali na 12. Kupu Arene Ferro u Puli. U kategoriji učenika od 5. do 8. razreda postigli su veliki uspjeh jer su se do finala probili Dario Jurišić i Axel Topčagić.

Jurišić je do finala došao bez ijednog poraza u grupi pobijedivši Dimitrića 3 : 1, Matoševića 3 : 0, Topčagića 3 : 0 i Teković 3 : 1, a u polufinalu je bio bolji od Mirta (Pula) 3 : 2 u dramatičnom susretu koji je riješen u petom setu rezultatom 17 : 15.
Topčagić je grupu prošao pomalo sretno boljim omjerom poena u krugu trojice igrača s dvije pobjede i dva poraza. Pobijedio je Teković 3 : 0 i Matoševića 3 : 1, a izgubio od Dimitrića 3 : 1 i Jurišića 3 : 0. U polufinalu je bio bolji od prvoplasiranog iz grupe B  Dvorskog (Pula) 3 : 0.
Finalni dvoboj pružio je Topčagiću priliku da uzvrati Jurišiću za poraz u grupi i to je u potpunosti uspio. Isti rezultat, 3 : 0, ali ovaj put na strani Topčagića koji je pomalo neočekivano osvojio prvo mjesto.
Antonio Smoković je u svojoj grupi bio treći iza Mirta i Dvorskog s dva poraza i jednom pobjedom.

image
Topčagić, Dvorsky i Kliček


Uspješan nastup u kategoriji učenica od 1. do 4. razreda imala je i Emili Topčagić osvojivši drugo mjesto nakon pobjeda protiv Butković i Kliček 3 : 0 i tijesnog poraza protiv Dvorsky Sare (Pula) 2 : 3.image
Ročan, Ivinić i Kašner


Na turniru na kojem su pravo igranja imali i srednjoškolci najuspješniji je bio Fabio Ivinić, novi član Stk Brovinja,  kojemu je to bio posljednji nastup za Pulu. U finalu je pobijedio Kašnera (Vrsar) 3 : 2.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.