Završila peta Stolnoteniska liga Labinštine

1 min read
image
Brown Jie

Susretima 10. kola završilo je peto izdanje Stolnoteniske lige Labinštine. Po drugi put naslov prvaka ide u ruke momčadi Brown Jie. Predvođeni Raymondom Dobrićem pokazali su najviše i zasluženo su trijumfirali ispred Turna i Astorije Habitus.

U posljednjem kolu potvrdili su svoju nadmoć pobijedivši Astoriju 7 : 3, a u preostala dva susreta Kapelica i Turan odnosno Bina Istra i Vodovod podijelili su bodove.

Za prvake su nastupili Dobrić Raymond, Dobrić Elvis, Basiaco Leo, Dobrić Edvard, Milevoj Sebastijan i Radas Vilim.

Rezultati 10. kola

Brown Jie – Astoria Habitus 7 : 3
Nine Kapelica – Turan 5 : 5
Bina Istra – Vodovod 5 : 5

Konačni poredak

1. Brown Jie 17
2. Turan 15
3. Astoria Habitus 12
4. Nine Kapelica 9
5. Vodovod 4
6. Bina Istra 3

1 thought on “Završila peta Stolnoteniska liga Labinštine

  1. Čestitke prvacima. Zasluženo i bez poraza.
    Ove godine je liga bila za svaku pohvalu. Bez odgoda i na vrijeme. Zato moramo ovo sačuvati jer ipak ima nas veterana kojima je to jedina sportska rekreacija. A treba se gibat, gibat…
    Pokušati ćemo i dalje svako toliko organizirati pokoji turnir čisto da smo u điru i da ne zaboravimo igrati do sljedeće jeseni.
    Za početak je jučer dogovoreno da se organizira liga-kup negdje polovicom/krajem 4. mjeseca. Igralo bi se na 3 dobivena meča tako da bi se prije susreta odredili 1., 2. i 3. igrač ekipe. 1. i 2. igrač igrali bi unakrsno, a 3. igrači međusobno. To je najbolji način da se natjecanje (ako bi krenuli popodne) završi u neko kulturno vrijeme kako bi imali vremena za druženje (čitaj iće i piće). Datum igranja ovisi o slobodnim terminima kluba pa ćemo sve navrijeme obavjestiti preko ovih stranica. Dogovorena je i prijavnina od po 30 kn po igraču (za sada). Bilo bi dobro da Igor Dobrić oragnizira jednu ekipu mladih snaga (i cure također mogu doći). Također ima ekipa koje imaju više igrača (Kapelica, Turan, Brown Jie…) pa nek probaju sastaviti bar još jednu ekipu (da bude bar 8 ekipa).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.