Dobrić Raymond izborio plasman na Prvenstvo Hrvatske1

image

Šarčević, Dobrić i Jeličić

U Umagu su odigrane kvalifikacije za pojedinačno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kadete i kadetkinje. Očekivani uspjeh i sudjelovanje na Prvenstvu Hrvatske izborio je Raymond Dobrić koji je na turnir došao kao prvi nositelj i to na kraju potvrdio i za stolom.

U grupi je pobijedio Davida Deklevu (Višnjan) 3 : 0 i Luku Otočana (Poreč) 3 : 1 i kao  nositelj bio slobodan u 1/8 finala.

U 1/4 finalu je pobijedio Matoševića (Pula) 3 : 0, da bi u polufinalu u pomalo nervoznoj igri bio bolji od Graovca (Srdoči) 3 : 2.

Finale s Jeličićem (Crikvenica) bio je meč za prestiž budući da su obojica izborili plasman na završnicu koja će se igrati u Splitu. Opet meč u pet setova i opet neizvjesni peti set kao i mnogo puta ranije u susretima ove dvojice mladih stolnotenisača. Raymond na kraju spretniji i sa 13 : 11 pobijeđuje 3 : 2 i osvaja turnir.

Topčagić Axel je uz dva poraza od Kinkele (Opatija) 0 : 3 i Matoševića (Pula) 1 : 3 i jednu pobjedu protiv Sertića (Srdoči) 3 : 0 bio treći u grupi pa nije izborio plasman u 1/8 finala kao ni Jurišić Dario koji je izgubio od Ročana (Vrsar) 1 : 3, Mirta (Pula) 1 : 3 i Beke (Opatija) 0:3


One comment to Dobrić Raymond izborio plasman na Prvenstvo Hrvatske

  • Sandro  says:

    Bravo Ray,ništa drugo se nije ni očekivalo,samo tako naprijed.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>