Prvenstvo PIG regije za najmlađe kadete0

image

Emili i Antonio u Voloskom

U organizaciji Stk Opatija 08 u Voloskom je odigrano Prvenstvo PIG regije za najmlađe kadete i kadetkinje. Igralo je 13 dječaka i 12 djevojčica koji su najprije razigravali po grupama. Od stolnotenisača Brovinja nastupili su Smoković Antonio i Topčagić Emili.

Smoković je zauzeo 7. mjesto nakon što je kao drugoplasirani u grupi ušao u borbu za plasman od 5. – 8.  mjesta.
U grupi je imao jednu pobjedu protiv Udovičića (Novigrad), 3 : 0  i dva poraza: Dekleva F. (Višnjan), 1 : 3 i Jovanović (Crikvenica), 1 : 3.  U borbi za plasman poražen je od Matoševića (Pula) 0 : 3, ali je nakon toga pobijedio Augustinovića (Poreč) 3 : 2.

Topčagić je u grupi pobijedila Renner (Opatija) 3 : 0 (0, 2, 1) i izgubila od druge nositeljice Šimičić (Poreč) 0 : 3 (-8, -1, -8). U borbi za plasman od 5. do 8. mjesta najprije je pobijedila Vlahović (Bajer) 3 : 0 (6, 9, 7), a zatim izgubila od Stern Racan (Pula) 1 : 3 (-10, -9, 10, -9) što joj je na kraju donijelo šesto mjesto.

Kompletne rezultate možete pročitati u BILTENU.


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>