Srdoči II – Brovinje 3 : 4

2 min read
image
Butigan Goran

Susret 6. kola Treće hrvatske stolnoteniske lige – PIG regija između Srdoča II i Brovinja odigran je ranije zbog obaveza igrača Brovinja sljedeći tjedan kada se igraju ostali susreti. Iako je u prva četiri meča moglo završiti i uvjerljivom pobjedom gostiju, na kraju se igralo preko tri sata, a čak je pet od sedam odigranih mečeva odlučeno u petom setu.

Brovinje je povelo 2 : 0 nakon što je Butigan s dosta muke svladao Šarčevića, a Dobrić Raymond uvjerljivo odigrao protiv ipak slabijeg Sertića. Kada je u trećem meču Benazić poveo 2 : 0 protiv Graovca izgledalo je da je na pomolu još jedna uvjerljiva pobjeda Brovinja. Ipak mladi igrač Srdoča se vratio u meč kada je u fixu trećeg seta smanjio na 2 : 1, a onda sigurno dobio četvrti i peti set.
Sličan scenarij se odigrao i u igri parova kada su Butigan i Dobrić Raymond vodili 1 : 0 i 2 : 1, ali su na kraju opet četvrti i peti set otišli na stranu domaćina koji su tako izjednačili ukupan rezultat na 2 : 2.

Šarčević je i ovaj put svladao Dobrić Raymonda, iako daleko teže nego na nedavnom turniru u Kašteliru, jer je Dobrić vodio 2 : 1, a četvrti set je Šarčević dobio tek u fixu 12 : 10. Nakon toga je Dobrić pokleknuo u petom setu 11 : 6 što je domaćinima donijelo vodstvo od 3 : 2.

Bodove Brovinju ipak su osigurali Butigan koji je svladao Graovca i Dobrić Zoran koji je u posljednjem, sedmom meču pobijedio Kovača.

Srdoči II
– Brovinje 3 : 4
Šarčević – Butigan Goran 2 : 3 (6, -7, -14, 7, -7)
Sertić – Dobrić Raymond 0 : 3 (-6, -6, -5)
Graovac – Benazić Sandro 3 : 2 (-10, -13, 10, 5, 9)
Šarčević, Graovac – Dobrić Raymond, Butigan Goran 3 : 2 (-9, 8, -3, 7, 8 )
Šarčević – Dobrić Raymond 3 : 2 (-11, 10, -6, 10, 6)
Graovac – Butigan Goran 2 : 3 (5, -12, 10, -5, -8)
Kovač – Dobrić Zoran 0 : 3 (-7, -4, -5)
3 thoughts on “Srdoči II – Brovinje 3 : 4

  1. Ova tablica sada lijepo izgleda gušt je pogledati redosljed,još kada bi se neki rezultati poklopili u subotu bilo bi još bolje.

  2. Višnjan je odigrao ovaj tjedan dvije utakmice: Vrsar 4 : 1 i Bambi I 4 : 0 tako da možeš uživati još samo malo dok ne upišem rezultate i pribrojim bodove Višnjanu.

  3. Bitno da Vrsar sada zaostaje,a ključan meč će biti protiv Višnjana ako budemo u najjačem sastavu valjda ponovimo trijumf od lani sa županijskog natjecanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.