Počinje Treća hrvatska stolnoteniska liga – PIG regija

1 min read
image
Stk Brovinje

U subotu, 3. listopada, počinje nova sezona Treće hrvatske stolnoteniske lige – PIG regija u muškoj konkurenciji. Od četiri najbolje momčadi lanjske lige dvije neće nastupati ove godine. Kvarner se uspio kroz kvalifikacije plasirati u Drugu ligu dok fužinskom Bajeru to nije uspjelo, pa su odustali od ligaškog natjecanja.

Momčad Brovinja u sastavu Raymond Dobrić, Goran Butigan, Kristijan Kujraković, Sandro Benazić i Zoran Dobrić pokušat će ove godine popraviti plasman i pokvariti račune nekom od favorita. Ako Raymond Dobrić zadrži sadašnju formu, a Butigan odigra sve mečeve, mogli bi i ugodno iznenaditi.

Prošlogodišnji Poreč je složio momčad sastavljenu od bivših drugoligaških igrača Antolovića i Šimonovića uz koje će se kaliti nekoliko mlađih stolnotenisača. Višnjan će i ove godine konkurirati za sam vrh, a tu bi se mogla naći i Opatija 08, klub nastao fuzijom Voloskog i Lida. Kaštelirski Bambi prijavio je dvije momčadi. I dok u prvoj nastupaju njihove mlade nade, druga momčad je puna iskusnih i dobrih igrača predvođena Puljanima Mršićem, Hrvanovićem i Pucarom.

Od novih momčadi treba spomenuti Pulu 2 predvođen Ivinićem te mladu momčad riječkih Srdoča za koju nastupaju njihovi mlađi kadeti i kadeti uz iskusnog Mateljana. Vrsar i Novigrad nastupaju u istim sastavima kao i lani što im ne garantira neki bolji plasman.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.