11. Otvoreno međunarodno prvenstvo Umaga0

image

Smoković Antonio

U Umagu je u nedjelju, 20. 09. 2009. održano 11. Otvoreno prvenstvo Umaga u stolnom tenisu uz učešće 45 igrača i igračica iz Izole, Škofija, Poreča, Vrsara, Svetog Lovreča, Nove Vasi, Novigrada i Kaštelira, Brovinja i Umaga. Najuspješniji su bili igrači i igračice iz Izole i Umaga.   Od stolnotenisača Brovinja sudjelovali su Dobrić Raymond, Topčagić Axel, Smoković Antonio, Jurišić Dario, Abdulahović Alen i Topčagić Emili.

image

Najbolji u Umagu

Dobrić je u kategoriji kadeta osvojio 2. mjesto iako je na turnir došao kao favorit i bio postavljen za prvog nositelja. Pobijedio je Germeka (Izola) 3 : 2, Poropata (Vrsar) 3 : 0 I Ročana (Vrsar) 3 : 0, a izgubio u finalu od Paulina (Izola) 1 : 3.

image

Topčagić Axel

U kategoriji mlađih kadeta Topčagić Axel i Smoković Antonio zaustavljeni su u ¼ finalu nakon što su prošli kvalifikacijske grupe s jednom pobjedom i jednim porazom. Smoković je izgubio od kasnijeg pobjednika Germeka (Izola), a Topčagić od  Brčića (Poreč) koji je osvojio treće mjesto. Abdulahović i Jurišić nisu uspjeli izboriti plasman u završnicu kao ni Topčagić Emili u kategoriji mlađih kadetkinja.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>