55. MEĐUNARODNO OTVORENO KADETSKO PRVENSTVO ZAGREBA – ZAGIPING0

Highslide JSStolnotenisačice Brovinja sudjelovale su na 55. međunarodnom kadetskom prvenstvu Zagreba u stolnom tenisu koje se od petka do nedjelje igra u zagrebačkom Domu sportova. U tri dvorane na 48 stolova  za noslov najboljih borilo se  913 mladih stolnotenisača i stolnotenisačica iz 145 klubova iz 13 europskih država.
U ekipnoj konkurenciji u kategoriji mlađih kadetkinja za Brovinje 1 nastupile su Petra Dobrić i Elvisa Hodžić. Izgubile su u 1. kolu od treće postave reprezentacije Srbije 3 : 0. Istim rezultatom završio je i susret između Brovinja 2 (Šejla Džaferović, Adisa Jusić) i Srbije 2. Kadetkinje Brovinja (Lara Dobrić, Vlora Ahmeti) izgubile su također 3 : 0 od ekipe Srednje Hrvatske.
Highslide JSViše uspjeha bilo je u pojedinačnoj konkurenciji gdje se Elvisa Hodžić kod najmlađih kadetkinja plasirala u glavni turnir. U kvalifikacijama je u toj kategoriji bilo 28 grupa i stotinjak igračica. Hodžić je u daljnje natjecanje prošla s tri pobjede u grupi (Solar  Patricija  3 : 1, Končarević Marta 3 : 2, Šemić Iman 3 : 0) te pobjedom protiv igračice Ptuja Ane Bezjak 3 : 1.
U glavnom ždrijebu turnira 64 igračice podijeljeno je u 16 grupa. Iako je u prvom meču pobijedila 14. igračicu Hrvatske Ćosić Doru (Donat – Zadar) 3 : 0, Hodžić se nije uspjela plasirati u 1/16 finala jer su bolje bile Ruskinja Anastasija Mochalova 3 : 0 i Slovenka  Ana Malavašić 3 : 1.
Highslide JS
Raymond Dobrić, koji je na Zagipingu nastupio u momčadi Vrsara, također je prošao kvalifikacijsku grupu kao drugoplasirani s jednim porazom i jednom pobjedom, ali je u susretu za prolaz u glavni turnir izgubio od igrača Industrogradnje (Zagreb) Frana Butkovića  3 : 0.
U momčadskom dijelu nastupio je zajedno s Mateom Kašnerom. Protiv mađarske momčadi BVSC-NYASE (Budimpešta) izgubili su rezultatom 3 : 1.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>