EKIPNO PRVENSTVO ISTRE ZA KADETE I KADETKINJE0

Highslide JS U Novigradu je u subotu, 10. 05. 2008. u organizaciji istoimenog stolnoteniskog kluba održano Ekipno prvenstvo Istre za kadete i kadetkinje. Sudjelovalo je pet ekipa kadetkinja i šest ekipa kadeta iz Novigrada, Tara, Sv. Lovreča, Nove Vasi, Poreča, Vrsara, Višnjana, Umaga i Brovinja.
U konkurenciji kadeta najbolji su bili stolnotenisači Vrsara koji su turnir završili bez poraza. Za Vrsar je igrao i Raymond Dobrić koji je uz Kašnera i Ročana dao veliki doprinos konačnom uspjehu.

U konkurenciji kadetkinja ekipe su igrale po liga sustavu. Najbolje su bile igračice Nove Vasi koje su turnir završle bez poraza. Maestral iz Umaga je s tri pobjede bio drugi, a treće mjesto su osvojile kadetkinje Brovinja s dvije pobjede i dva poraza. Za Stk Brovinje su igrale Lara Dobrić, Petra Dobrić i Elvisa Hodžić.
Rezultati

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>