Petra prvakinja, a Raymond viceprvak Istre0

image

Petra i Raymond

U Vrsaru je održano Prvenstvo Istarske županije za mlađe kadete i kadetkinje na kojem su veliki uspjeh postigli i stolnotenisači Brovinja.
Petra Dobrić je osvojila 1. mjesto kod cura, a Raymond Dobrić 2. mjesto u kategoriji dječaka.

Do naslova prvakinje Istre u konkurenciji 20 igračica Petra Dobrić je stigla nakon 1. mjesta u grupi te pobjeda u 1/4 finalu protiv Grubice Jessie (Nova Vas) 3/0, u polufinalu protiv Pršurić Mateje (Sv. Lovreč) 3/0, te u finalu protiv Načinović Ana Pie (Maestral – Umag) 3/0. U istoj konkurenciji nastupile su još i Elvisa Hodžić koja je zaustavljena u 1/4 finalu te Adisa Jusić koja se s jednom pobjedom u grupi nije uspjela plasirati u borbu za plasman.

Raymond Dobrić osvojio je 2. mjesto u konkurenciji 24 igrača. Nakon 1. mjesta u grupi, kao nositelj je bio slobodan u 1/8 finalu. U 1/4 finalu je pobijedio Užilu (Vrsar) 3/0, a u 1/2 finalu Poropata (Vrsar) 3/1. U finalu je izgubio od Otočan Luke (Poreč) rezultatom 3/1.

Rezultati

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>