43. Memorijal Lovro Ratković0

BERNAZ LEO NAJBOLJI

Bernaz najbolji

Bernaz najbolji

Stolnotenisač Brovinja Leo Bernaz superiorno je osvojio prvo mjesto na 43. Memorijalu Lovro Ratković koji je održan proteklog vikenda u zagrebačkom Domu sportova. U grupi je pobijedio Kovačića (Mihovljani) i Hrnčića (Drava), a u 1/4 finalu Kolaka (Cibalia). Koliko je bio bolji od konkurencije najbolje je bilo vidljivo u polufinalnom susretu protiv petoplasiranog s rang liste Šargača (Ljubeščica). Nakon malog opuštanja izgubio je drugi set u fiksu, ali je u preostala tri seta prepustio svom protivniku samo četiri poena. Finale protiv Benkovića (Aquaestil), trećeplasiranog s rang liste, opet je bila igra mačke i miša. Sigurnih 3 : 0 za potvrdu prvog mjesta na turniru i drugog mjesta na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Na turniru je nastupila i Sara Bernaz. Bila je drugoplasirana u grupi s jednom pobjedom 3 : 1 protiv Cvitković  (Bjelovar)  i jednim porazom, 3 : 0 protiv Koporčić (Mladost Zagreb). U 1/8 finala je izgubila od Đulović (Kreka).
Najmlađi kadeti

 

BERNAZ Leo – KOVAČIĆ Arien (Mihovljani) 3 : 0 (4, 7, 5)
– HRNČIĆ Bono (Drava) 3 : 0 (7, 6, 3)
1/4 – KOLAK Ante (Cibalia) 3 : 0 (9, 6, 6)
1/2 – ŠARGAČ Benjamin (Ljubeščica) 3 : 1 (2, -10, 1, 1)
Finale – BENKOVIĆ Leon (Aquaestil) 3 : 0 (4, 8, 7)

 

Najmlađe kadetkinje

BERNAZ Sara – KOPORČIĆ Iva (Mladost Zagreb) 0 : 3 (-9, -5, -7)
– CVITKOVIĆ Lucija (Bjelovar) 3 : 1 (-6, 6, 8, 9)
– ĐULOVIĆ Nađa (Kreka) 0 : 3 (-6, -3, -5)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>