Neuspješan vikend u Zagrebu

2 min read

Samo Murtić i Jurišić prošli grupe

image
Murtić Dino

Stolnotenisači Brovinja su u petak i subotu sudjelovali na Memorijalu Antun Tova Stipančić u zagrebačkom Domu sportova. Rezultati su bili ispod očekivanja, a samo su najmlađi kadet Dino Murtić i junior Dario Jurišić prošli kvalifikacijske grupe kao drugoplasirani.

 

Murtić je u grupi pobijedio Ambroza (Mladost Zagreb) i Lielija (Rudeš), a izgubio je od Vreska (Mihovljani). U 1/16 finala vodio je veliku borbu u meču s Pavićem (STENS Sarajevo) koji je izgubio u pet setova.

Jurišić je grupu prošao s pobjedom protiv Ljoljića (Željezničar Sarajevo) i porazom od Križana (V. Gorica), a nakon toga je poražen i od Slovenca Hrena (Krka)

Smoković, koji je jedini nastupio u dvije konkurencije oba je dana imao po jednu pobjedu i dva poraza. U juniorskoj konkurenciji pobijedio je Šajtoša (Nova Vas), a izgubio od Urbančiča (Olimpija Ljubljana) i Čizmića (STENS Sarajevo) dok je u kadetskoj konkurenciji bio bolji od Jurinčića (Dugo Selo), a izgubio od Lovreka (Čakovec) i Dražića (Vodovod)

Isti skor je u seniorskoj konkurenciji imao Dobrić Raymond. Pobijedio je Vulina (Opatija), a izgubio od Runjića (Kutina) i Ibrahimovića (CMV).

Topčagić Emili je poražena u grupi od prve nositeljiceBulić (Dugo Selo). Pomalo neočekivano izgubila je i od Lončarević (Mladost Zagreb) pa nije prošla u završnicu turnira

U grupi je s tri poraza zaustavljena i Stipić Matea. Bolje od nje su bile Karkušova (Slovenija), Renner (Opatija) i Hozić (Željezničar Sarajevo).

 

Jurišić D. – Križan (V. Gorica) 0 : 3 (-8, -6, -5)
  – Ljoljić (Željezničar) 3 : 0 (8, 9, 6)
1/16 – Hren (Krka) 0 : 3 (-8, -7, -9)

 

Smoković A. – Čizmić (STENS) 0 : 3 (-5, -10, -9)
  – Šajtoš (Nova Vas) 3 : 0 (10, 7, 8)
  – Urbančič (Olimpija Ljubljana) 0 : 3 (-10, -5, -5)

 

Topčagić E. – Bulić (Dugo Selo) 0 : 3 (-5, -3, -7)
  – Lončarević (Mladost) 1 : 3 (-10, -9, 11, -7)

 

Stipić M. – Karkušova (Slovenija) 0 : 3 (-0, -6, -3)
  – Renner (Opatija) 1 : 3 (9, -10, -9, -3)
  – Hozić (Željezničar) 0 : 3 (-8, -9, -4)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.