Dobrić nastupio na Croatia Cadet & Junior Open u Varaždinu

1 min read
image
Podkrajac i Dobrić

image
Propuštena prilika protiv Rusa
Od srijede 11. rujna 2013. u Varaždinu se igra 1. Croatia Cadet and Junior Open u stolnom tenisu. U prekrasno uređenoj varaždinskoj Areni nastupa preko 150 natjecatelja iz četrnaest zemalja među kojima i stolnotenisač Brovinja Raymond Dobrić.

Prvog dana igralo se u konkurenciji juniora i juniorki. Nastupila su čak 24 hrvatska natjecatelja, ali ih je samo petero prošlo kvalifikacijski žrvanj. Prema očkeivanjima to je pošlo za rukom Filipu Zeljku, Tomislavu Pucaru, Lei Rakovac, Mateji Jeger i Pauli Markati.

Dobrić je u grupi izgubio sva tri susreta i to protiv Zimarina (Rusija) 3 : 0, Aldmajisyja (Jordan) 3 : 2 i Majorosa (Mađarska) 3 : 1. Najveću priliku za pobjedu propustio je protiv Jordanca u susretu u kojem je poveo 2 : 0 u setovima, ali je na kraju ipak izgubio.

Na turniru parova Dobrić je igrao u paru s igračem Šenkovca Podkrajcem. U 1. kolu igrali su protiv Rusa Efimova i Zimarina. Iako su Dobrić i Podkrajac poveli 2 : 1 u setovima i 5 : 2 u četvrtom setu, ruski reprezentativci su ipak na kraju slavili s 3 : 2.

 

Dobrić (CRO) – Zimarin (Rusija) 0 : 3 (-6, -7, -2)
– Aldmajisy (Jordan) 2 : 3 (10, 8, -6, -8, -4)
– Majoros (Mađarska) 1 : 3 (-8, -2, 10, -6)

 

Dobrić, Podkrajac (CRO) – Efimov, Zimarin (RUS) 2 : 3 (-8, 5, 9, -7, -6)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.