Stolnoteniska liga Labinštine

2 min read
Liga logo Vrijeme: subota, 27. 04. 2013., 17,00

Mjesto: Koromačno

Rok za prijavu: 20. 04. 2013.

Osma Stolnoteniska liga Labinštine igrati će se ove sezone s izmjenjenim pravilima u odnosu na prethodnih sedam izdanja.
Svaka momčad može prijaviti najmanje tri igrača.
Igra se prema pravilima za ligaška natjecanja HSTS-a što znači da je pobjednik ona momčad koja prva pobijedi u četiri meča, a redoslijed igranja je:
1. A – Y
2. B – X
3. C – Z
4. PAR
5. A – X
6. C – Y
7. B – Z

U igrama parova mogu nastupati prijavljeni igrači iako nisu igrali u pojedinačnim susretima.
Igrači koji će nastupiti u paru prijavljuju se poslije treće pojedinačne partije.
Momčad ima pravo na utakmici zamijeniti jednog igrača. Zamjena mora biti u zapisniku provedena najkasnije poslije igre parova.

Dva boda dobivaju se za pobjedu, jedan bod za izgubljeni susret, a nula bodova za gubitak u neodigranom ili nedovršenom susretu.

Ako dvije ili više momčadi osvoje jednaki broj bodova, njihov plasman se određuje samo iz rezultata njihovih međusobnih susreta uzimajući postupno u obzir broj osvojenih bodova, omjer pobjeda i poraza pojedinačnih susreta, dobivenih i izgubljenih setova, te dobivenih i izgubljenih poena u setovima.
Ukoliko je nakon bilo kojeg koraka, mjesto jednog  ili više članova skupine određeno, a ostali su još uvijek izjednačeni, cijeli se postupak ponavlja, uzimajući u obzir samo rezultate članova skupine koji su ostali izjednačeni.
Ako, nakon izvršenih gornjih radnji, poredak izjednačenih momčadi nije moguće odrediti, njihov će se poredak odrediti ždrijebom.

Ako bude prijavljeno pet ili manje momčadi igrat će svaka sa svakom.
Ako bude šest ili više momčadi biti će ždrijebom raspoređene u skupine. Broj skupina će biti određen nakon zaključenja prijava, a tada će se odrediti i to da li će se završnica igrati isti dan ili u nedjelju, 28. 4. 2013.

Prijava: Preko komentara na web stranici

10 thoughts on “Stolnoteniska liga Labinštine

 1. “DAN KATURA”

  04.05.2013. Takmičenje u stolnom tenisu u jutarnjem terminu i u večernjem terminu takmičenje u malom nogometu…

  12.05.2013. U popodnevnom terminu odvijalo bi se takmičenje u košarci…
  pozivam vas na stolnoteniski turnir na Katurama kod žute škole u organizaciji MO Kature i savjeta mladih,također se možete prijaviti putem ove stranice,a voditelje kluba bi zamolio dali bi mogli za taj dan posuditi mreže ili arene, ukoliko bude loše vrijeme turnir bi se održao u OŠ Ivo lola Ribar podružnica Kature s tim da bi zamolili klub ako može posuditi za tu priliku dva stola koja bi se stavila u marendarij,prijevoz bi sredio Savjet mladih,zahvaljujem unaprijed u nadi da će se svi članovi kluba,a i igrači Labinske lige odazvati da se popularizira taj sport u gradu među mladima,sportski pozdrav……

 2. i još sam zaboravio ako postoje neke sheme za organizaciju sistema natjecanja,da se točno zna ukoliko bude recimo tridesetak igrača……

 3. Za ligu Labinštine prijavljujem ekipu Polar u sastavu:

  1. Dean Androić
  2. Valter Mikuljan
  3. Miro Tončić
  4. Zoran Đapić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.