Počinju pripreme za novu sezonu0

U srijedu, 1. kolovoza 2012. u 18,00 počinju pripreme stolnotenisača Brovinja za novu sezonu. U odnosu na proteklu sezonu nije bilo promjena u igračkom kadru osim što su registrirane dvije igračice koje su počele trenirati lanjsku godinu (Stipić Matea i Farkaš Alison) te veteran Leo Basiaco koji je sve više angažiran i na treninzima s mlađim uzrastima.

Treba istaći da Raymond Dobrić praktično nije imao ljetnu pauzu jer je u srpnju bio angažiran u Puli kao sparing na pripremama ženske kadetske reprezentacije Hrvatske, a nakon toga je nastavio s igrama dva do tri puta tjedno u Koromačnu.

U novoj sezoni prvi će u akciju Jurišić Dario i Topčagić Emili koji će u sklopu selekcije Istarske županije nastupiti na Andro Kids Days u Düsseldorfu od 24. – 26. kolovoza 2012.  Igrati će u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Jurišić će igrati u paru s Matoševićem (Pula), a Topčagić isto tako s pulskom igračicom Stern Racan.

Nakon toga kreće serija turnira od županijskih preko regionalnih do državnih, a nastupi će uvelike ovisiti i o raspoloživim financijskim sredstvima kojih je sve manje.
Krajem rujna počinje i nova sezona Druge hrvatske stolnoteniske lige u kojoj će Brovinje pokušati ostvariti lanjski uspjeh i ponovo izboriti kvalifikacije za ulazak u Prvu ligu.

Treneri
Dobrić Igor
Dobrić Zoran
Igrači Igračice
1. Dobrić Raymond……………….. 1. Topčagić Emili
2. Ivinić Fabio 2. Alić Sabina
3. Basiaco Leo 3. Stipić Matea
4. Đekić Bogdan 4. Farkaš Alison
5. Jurišić Dario
6. Topčagić Axel
7. Smoković Antonio
8. Butigan Goran
9. Abdulahović Dino

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>