Liga Labinštine3

image

Turan - Bina Istra

Nastavljeno je natjecanje u okviru Stolnoteniske lige Labinštine. Odigrana su tri susreta, dok su Turan i Polar svoj susret odgodili.  Bina Istra je doživjela dva poraza i to istim rezultatom 6 : 4. Bolji su bili Kapelica i Turan. U nastavak Lige superiorno je ušao i Brown Jie pobijedivši Polar 9 : 1.


—————————————

Nine Kapelica – Bina Istra 6 : 4
Turan – Bina Istra 6 : 4
Polar – Brown Jie 1 : 9

—————————————

Poredak
1. Brown Jie 10
2. Turan 8
3. Nine Kapelica 6
4. Bina Istra 1
5. Polar 1

3 comments to Liga Labinštine

  • Sandro  says:

    pozdrav,jesu se odigrali svi mečevi,i dali je u planu neki turnir za kraj sezone,onako neobavezno druženje, bez kotizacije i pića samo dodjela pehara i da se odigra jer ove sezone to sve predugo traje….

  • idobric  says:

    Odigran su dva posljednja susreta Turan – Kapelica 7 : 3 i Turan – Polar 6 : 4. Priprema se turnir za kraj kad će biti podijeljeni pehari. Slažem se da se sve ove godine malo previše odužilo između ostalog i zbog moje zauzetosti drugim obavezama u klubu, a i zbog činjenice da su igrači Turna u drugom dijelu sezone imali više obaveza na turnirima pa je bilo sve teško uskladiti.

  • Sandro  says:

    Može,nije problem,za drugu godinu se može igrati po kup sustavu do 4 ili svaki igrač meč manje+ parovi, pa u dva tjedna riješit jesenski i u isto toliko proljetni dio prvenstva….

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>