Liga Labinštine

1 min read
image
Turan - Bina Istra

Nastavljeno je natjecanje u okviru Stolnoteniske lige Labinštine. Odigrana su tri susreta, dok su Turan i Polar svoj susret odgodili.  Bina Istra je doživjela dva poraza i to istim rezultatom 6 : 4. Bolji su bili Kapelica i Turan. U nastavak Lige superiorno je ušao i Brown Jie pobijedivši Polar 9 : 1.


—————————————

Nine Kapelica – Bina Istra 6 : 4
Turan – Bina Istra 6 : 4
Polar – Brown Jie 1 : 9

—————————————

Poredak
1. Brown Jie 10
2. Turan 8
3. Nine Kapelica 6
4. Bina Istra 1
5. Polar 1

3 thoughts on “Liga Labinštine

  1. pozdrav,jesu se odigrali svi mečevi,i dali je u planu neki turnir za kraj sezone,onako neobavezno druženje, bez kotizacije i pića samo dodjela pehara i da se odigra jer ove sezone to sve predugo traje….

  2. Odigran su dva posljednja susreta Turan – Kapelica 7 : 3 i Turan – Polar 6 : 4. Priprema se turnir za kraj kad će biti podijeljeni pehari. Slažem se da se sve ove godine malo previše odužilo između ostalog i zbog moje zauzetosti drugim obavezama u klubu, a i zbog činjenice da su igrači Turna u drugom dijelu sezone imali više obaveza na turnirima pa je bilo sve teško uskladiti.

  3. Može,nije problem,za drugu godinu se može igrati po kup sustavu do 4 ili svaki igrač meč manje+ parovi, pa u dva tjedna riješit jesenski i u isto toliko proljetni dio prvenstva….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.