3. Olimpijada OŠ Labinštine

2 min read

Danas, 09. 05., nastavljena su natjecanja na 3. Olimpijadi OŠ Labinštine. Na raspoedu je bilo natjecanje u stolnom tenisu za dječake i djevojčice u OŠ „Ivo Lola Ribar”. Na natjecanju je potpuno dominirala škola domaćin, osvojivši sva četiri zlata, te još dva srebra i jednu broncu. Osvajači medalja su slijedeći:

Djevojčice pojedinačno:

Djevojčica se natjecalo deset, raspoređenih u 3 skupine. U polufinalu Elvisa Hodžić je bila bolja od Karle Novaković iz Potpićna, dok je malena Emili Topčagić koja ide  tek u treći razred, pobjedila Aidu Delić. U finalu je Hodžić pobjedila Topčagić sa 3:0, a Delić Karlu Novaković istim rezultatom, tako da su sve medalje otišle u OŠ „Ivo Lola Ribar”.

1. Elvisa Hodžić – OŠ „Ivo Lola Ribar” – zlato
2. Emili Topčagić – OŠ „Ivo Lola Ribar” – srebro
3. Aida Delić – OŠ „Ivo Lola Ribar” – bronca


Djevojčice parovi:

U parovima (djevojčice) natjecale su se 4 škole. U polufinalima je OŠ „Vladimir Nazor” pobjedila OŠ „Matija Vlačić”, a OŠ „Ivo Lola Ribar” pobjedila je OŠ Ivana Gorana Kovačića. U finalu je OŠ „Ivo Lola RIbar” bila bolja od OŠ Vladimira Nazora sa 3:0, a za 3. mjesto je OŠ Matije Vlačića sa istim rezultatom pobjedila školu Ivana Gorana Kovačića.

1. OŠ „Ivo Lola Ribar” (Elvisa Hodžić, Aida Delić) – zlato
2. OŠ „Vladimir Nazor (Stefani Runko, Nikol Katičić) – srebro
3. OŠ „Matija Vlačić” (Sara Šverko, Lucija Špoljarić) – bronca


Dječaci pojedinačno:

Dječaka se natjecalo 11, te su bili raspoređeni u 3 skupine. U polufinalu favorit Axel Topčagić sa puno muke savladao je Tedija Kikovića iz Potpićna, dok je u drugom polufinalu još teže, u 5 setova, nositelj Smoković savladao Vretenara, također iz OŠ Vladimira Nazora. U finalu su se obračunali dječaci iz Ribara, a u borbi za 3. Mjesto, dječaci iz Potpićna. Sa po 3:1 pobjedili su Topčagić i Vretenar.


1. Axel Topčagić – OŠ „Ivo Lola Ribar” – zlato
2. Antonio Smoković – OŠ „Ivo Lola Ribar” – srebro
3. Antonio Vretenar – OŠ „Vladimir Nazor” – bronca


Dječaci parovi:

U parovima (dječaci) natjecale su se 4 škole. U polufinalima je OŠ „Vladimir Nazor” pobjedila OŠ „Matija Vlačić”, a OŠ „Ivo Lola Ribar” pobjedila je OŠ Ivana Gorana Kovačića. U finalu je OŠ „Ivo Lola Ribar” bila bolja od OŠ Vladimira Nazora sa 3:1, a za 3. mjesto je OŠ Matije Vlačića sa 3:0 pobjedila OŠ Ivana Gorana Kovačića.


1. OŠ „Ivo Lola Ribar” (Axel Topčagić, Antonio Smoković) – zlato
2. OŠ „Vladimir Nazor (Tedi Kiković, Antonio Vretenar) – srebro
3. OŠ „Matija Vlačić” (Antonio Pavlić, Antonio Milevoj) – bronca


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.