Memorijal Lovro Ratković0

U Zagrebu je održan stolnoteniki turnir Memorijal Lovro Ratković na kojem se okupljaju najbolji stolnotenisači Hrvatske u juniorskoj konkurenciji. Oba juniora Brovinja prošla su kvalifikacijsku grupu, ali su zapela već u prvom kolu glavnog turnira.

Dobrić je prošao kao drugoplasirani zbog boljeg omjera setova u krugu trojice igrača s jednom pobjedom i jednim porazom nakon što je protiv Pavića propustio vodstvo 2 : 1 i 10 : 4 za pobjedu.

Ivinić je nakon poraza od Fučeca morao dva puta stizati vodstvo Šurine, ali je na kraju u četvrtom i petom setu imao više koncentracije za pobjedu 3 : 2 što mu je također omogućilo prolaz u glavni turnir.

U prvom kolu Dobrić je dobio protivnika po mjeri, ali ipak nije uspio više od toga da dva seta dovede do fixa dok Ivinić protiv Marelje nije imao nikakve šanse.

Raymond Dobrić

– Nagy (Rugvica)

3 : 0 (6, 7, 5)


– Pucar (Zagreb)

0 : 3 (-3, -7, -5)


– Pavić (V. Gorica)

2 : 3 (-3, 7, 3, -10, -8)

1. kolo

– Jurković (S. Brod)

0 : 4 (-5, -9, -10, -10)


Fabio Ivinić

– Fučec (IGEA Varaždin)

0 : 3 (-3, -6, -5)


– Šurina (Zagreb)

3 : 2 (-8, 7, -8, 5, 5)

1. kolo

– Marelja (Frim)

0 : 4 (-5, -6, -7, -5)Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>