Brovinje – Pula III 2 : 4

2 min read
image
Parovi presudili

Stolnotenisači Pule III su uzvratili Brovinju istom mjerom za poraz u prvom dijelu prvenstva. Rezultat 2 : 4 uz puno neizvjesnih mečeva od kojih su tri odlučivana u petom setu.
Iako je cijeli tjedan bio bolestan u momčadi Brovinja pojavio se i Fabio Ivinić koji je izvrsno otvorio večerašnji susret pobjedom nad Mršićem 3 : 2. Nakon toga je za Puljane uzvratio Pucar pobijedivši Raymonda Dobrića koji je u meč ušao prilično nervozno dozvolivši protivniku da brzo povede 2 : 0. U trećem setu Puljanin je imao meč loptu, ali je Dobrić to uspio spasiti i u triler završnici dobiti set 16 : 14. Kada se očekivalo da će to mladom domaćem igraču dati snagu i koncentraciju za povratak u meč on je opet četvrti set odigrao uz velike oscilacije što je bilo dovoljno iskusnom Pucaru za pobjedu.
Butigan se nakon dugo vremena vratio pobjedom protiv upornog lovca Hrvanovića i to uz dosta muke i prolivenog znoja u fixu petog seta.
I onda opet igra parova… Iako su Dobrić i Ivinić izvrsno otvorili meč, pobjedivši prvi set 11 : 6, glatko su izgubili sljedeća dva. Pojedine dijelove su odigrali potpuno nekoncentrirano što su iskusni Puljani znalački iskoristili. Kratkotrajno vraćanje u meč u četvrtom setu prokockano je već na početku petog seta kada su se gosti odvojili i sačuvali prednost za konačnih 2 : 3. Pucar i Mršić su ponuđeno u potpunosti iskoristili pobijedivši u dva sljedeća pojedinačna meča Ivinića i Butigana što im je bilo dovoljno da iz Koromačna odnesu dva boda.

Brovinje – Pula III 2 : 4
Ivinić – Mršić 3 : 2 (6, -7, -9, 6, 7)
Dobrić – Pucar 1 : 3 (-7, -9, 14, -11)
Butigan – Hrvanović 3 : 2 (6, -9, 8, -8, 10)
Dobrić, Ivinić – Pucar, Mršić 2 : 3 (6, -6, -5, 8, -8)
Ivinić – Pucar 0 : 3 (-7, -7, -5)
Butigan – Mršić 0 : 3 (-5, -8, -4)

1 thought on “Brovinje – Pula III 2 : 4

  1. Eto, valjda bi i naš treći meč opet bio 4:2, tko zna za koga.
    Tri dvoboja 3:2. Par loptica, ma što par jedna loptica odlučuje partiju, tri loptice odlučuju meč. Dvije loptice na Vašoj strani, jedna na našoj. To samo znači da je lako moglo biti i 4:1 ili 4:0 za nas, ali isto tako ste i vi mogli biti u prednosti da je i treća loptica otišla na vašu stranu. I da, dobro je da vam radi šank pa se čovjek uspije ugrijati čajem ili rum-punčom kad nam niste htjeli nikakve brazilske plesačice servirati da nam bar malo dušu ugrijete kad nam je tijelo hladno.
    Pozdrav svima, cijenim Vas kao ljude, cijenim Vaš rad i entuzijazam, cijenim Vaše igrače…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.