Drugi kvalifikacijski turniri za mlađe kadete i juniore

1 min read
image
Zoran Dobrić i Dario Jurišić

U Dvorani OŠ u Sv. Lovreču su u četvrtak, 23. 12. 2010. odigrani Drugi kvalifikacijski turniri u mlađekadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Nastupili su Dario Jurišić, Antonio Smoković, Raymond Dobrić i Fabio Ivinić. Zbog bolesti su turnir nažalost morali otkazati Axel i Emili Topčagić.

U konkurenciji mlađih kadeta Dario Jurišić se plasirao u 1/4 finale pobjedama nad Matoševićem (Pula) 3 : 2, Augustinovićem (Poreč) 3 : 1 i Španićem (Višnjan) 3 : 1. Plasman u polufinale, a samim tim i plasman na Pozivni turnir, je ostao samo želja jer je opet kao i prije par dana u Puli izgubio od Salme (Sv. Jakov). Jurišić je poveo 2 : 0 u setovima, ali je tada stao i previše ziheraškom igrom dozvolio Salmi da se razigra i da ga na kraju
pobijedi 2 : 3.
Antonio Smoković je u grupi poražen od Ališića (Pula) i Salme (Sv. Jakov). U oba susreta je rezultat bio 0 : 3

U juniorskoj konkurenciji igrali su Raymond Dobrić i Fabio Ivinić. Zaustavljeni su već u natjecanju po grupama. Dobrić je doživio dva poraza 2 : 3 i to od Polovića (Kvarner) i Graovca (Srdoči). Ivinić je pobijedio Kašnera (Vrsar) 3 : 0, ali je s dva poraza od Morića (Srdoči) 1 : 3 i Jeličića (Crikvenica) 2 : 3 ostao bez plasmana u 1/4 finale.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.