Brovinje – Arena Ferro 4 : 10

image

Brovinje - Arena

U 8. kolu Treće hrvatske stolnoteniske lige – PIG regija stolnotenisači Brovinja su u Koromačnu rezultatom 4 : 1 pobijedili Arenu Ferro iz Pule.
image

Dobrić - Cinkopan

Već prvi meč je donio sudar najboljih igrača oba kluba. Raymond Dobrić je usprkos čak šest meč lopti u četvrtom i petom setu na kraju morao priznati da je iskusni Cinkopan doveo goste u vodstvo.
Izjednačio je Ivinić koji je bez problema svladao Dimitrića, a ubrzo je Jurišić dobio Grgića 3 : 1 pa je konačna pobjeda domaćina bila sve izglednija.


image

Ivinić i Dobrić Z.

Kada su Dobrić i Ivinić u parovima s 3 : 1 pobijedili Cinkopana i Grgića sve je postalo jasno jer su sljedeći meč igrali najbolji domaći igrač, Dobrić i najslabiji igrač Arene Dimitrić. Samo osam poena u tri seta koje je Dobrić prepustio Dimitriću dovoljno govori o odnosu snaga za stolom.image

Jurišić i Grgić

Do kraja jesenskog dijela Brovinje očekuje u subotu, 11. prosinca 2010. još susret u Novigradu protiv Novigrada, najslabije momčadi u ligi.
Brovinje – Arena Ferro 4 : 1
Dobrić Raymond – Cinkopan Kristijan 2 : 3 (-7, 8, 8, -12, -10)
Ivinić Fabio – Dimitrić Neven 3 : 0 (7, 3, 1)
Jurišić Dario – Grgić Marko 3 : 1 (9, 5, -6, 7)
Dobrić R., Ivinić – Cinkopan, Grgić 3 : 1 (-8, 8, 7, 9)
Dobrić R. – Dimitrić 3 : 0 (3, 1, 4)


Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>