18. Memorijal Antun Tova Stipančić

2 min read

Stolnotenisači Brovinja sudjelovali su u petak, 12. 11. 2010. na 18. Memorijalu Antun Tova Stipančić koji se igrao u zagrebačkom Domu sportova. Na turniru je igralo preko 400 mladih stolnotenisača iz više europskih država.

U kategoriji mlađih kadeta Axel Topčagić je prošao grupu kako drugoplasirani s jednim porazom od Slovenca Zelka 0 : 3 i pobjedama nad Šimekom (Industrogradnja, Zagreb) 3 : 0 i Kolačkom (Stenjevac, Zagreb) 3 : 2.
U prvom kolu završnice izgubio je od šestog nositelja turnira Čizmića (BiH) 0 : 3
Antonio Smoković nije uspio proći grupu u konkurenciji s najboljim mlađim kadetom Hrvatske Hrelecom (Igea, Varaždin) – 0 : 3 i drugim na rang listi najmlađih kadeta, Deklevom (Višnjan) – 1 : 3.

Izvrsno je turnir odigrala i Emili Topčagić koja doduše nije uspjela proći grupu, ali je odigrala ravnopravan meč s drugom najmlađom kadetkinjom Hrvatske Murat (Dugo Selo) izgubivši dva seta u fixu (10:12), a vrijedna je i pobjeda 3 : 2 protiv šeste na rang listi najmlađih kadetkinja Sušac (Mladost, Zagreb). Poraz u susretu sa Slovenkom Tomis 0 : 3 ostavio ju je na trećem mjestu u grupi.

U juniorskoj konkurenciji više uspjeha je ovaj put imao Fabio Ivinić koji je u grupi izgubio od Zadranina Miljkovića 1 : 3, ali ga je pobjeda protiv Slovenca Rožmana 3 : 0 odvela u završnicu turnira. Nažalost, ždrijeb ga nije mazio pa je naletio na prvog nositelja turnira i najboljeg juniora Hrvatske Čipina (Zagreb) od koga je izgubio 0 : 3.
Raymond Dobrić je ostao bez pobjede na turniru jer je izgubio od Zovka (Vodovod, Osijek) i Zeljka (Zagreb), oba susreta 0 : 3.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.