Emili i Dario brončani na Prvenstvu Istre0

image

Emili i Dario brončani u Kašteliru

U Kašteliru je u nedjelju održano Prvenstvo Istre u najmlađoj kategoriji stolnotenisača na kojem je učestvovalo šesnaest dječaka i devet djevojčica. U kategoriji djevojčica igrala je Topčagić Emili koja je osvojila treće mjesto. U polufinalu je od nje ovaj put bila bolja Halilović (Pula) 3 : 1.

U kategoriji kadeta i kadetkinja sudjelovalo je dvadeset kadeta i 15 kadetkinja iz Pule, Višnjana, Poreča, Umaga, Vrsara, Sv. Lovreča, Žbandaja, Tara, Kaštelira i Brovinja.
Od Brovinjara najbolji plasman ostvario je Dario Jurišić koji je osvojio treće mjesto. Grupu je prošao kao drugoplasirani s jednom pobjedom protiv Starića (Sv. Lovreč) 3 : 0 i porazom od Dvorskog (Pula) 1 : 3. U 1/8 finalu pobijedio je Glavočevića (Sv. Lovreč) 3 : 0, a nakon toga u 1/4 finalu ponovo Brčića (Poreč) 3 : 1.  U polufinalu je bolji od Jurišića bio Ališić (Pula) 0 : 3.
S dvije pobjede protiv Dvorskog Harija (Pula) 3 : 0 i Jurilja (Tar) 3 : 0 i porazom od kasnijeg pobjednika Dekleva Davida (Višnjan) 0 : 3 skupinu je prošao i Topčagić Axel. Ipak, zaustavljen je već u 1/8 finala također od Ališića (Pula) 0 : 3.
Smoković Antonio je s dva poraza i jednom pobjedom bio treći u grupi pa nije izborio plasman u završnicu turnira.

REZULTATI NAJMLAĐI KADETI I NAJMLAĐE KADETKINJE

REZULTATI KADETI I KADETKINJE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>