2. Kup Grada Bjelovara

2 min read
image
Brovinje u Bjelovaru

Dva plasmana u osminu finala i jedan u šesnaestinu finala epilog su nastupa stolnotenisača Brovinja na 2. Kupu Grada Bjelovara na kojem se okupilo oko 390 mladih igrača iz cijele Hrvatske.

U subotu, 25.09.2010. nastupila je samo Topčagić Emili u kategoriji najmlađih kadetkinja. Ostala je bez plasmana u završnicu s jednom pobjedom protiv Matijašec (Ljubešnica) 3 : 0 i dva poraza u skupini protiv Sušac (Mladost Zagreb) 0 : 3 i Grgić (Bjelovar) 2 : 3. U susretu protiv Grgić povela je s 2 : 1 u setovima, ali je na kraju opet izgubila u petom setu kao i na turniru u Zadru.

Nedjelja je bila daleko uspješnija za stolnotenisače Brovinja jer su oba mlađa kadeta i juniora prošla kvalifikacijske skupine.

Topčagić Axel je u skupini pobijedio Krola (Slavonski Brod) 3 : 1 i Blažekovića (Čazma)
3 : 0, a izgubio od Štrige (Ljubešnica) 0 : 3. Nakon toga je prošao još jedno kolo pobjedom nad Bungićem (Gornji Bogićevci) 3 : 1, ali je u 1/16 finala izgubio od Blažeka (Varaždin) 0 : 3.

Jurišić Dario je u skupini pobijedio Ticu (Remete Zagreb) 3 : 2 i Purgara (Ljubešnica) 3 : 0, a izgubio od Nagyja 2 : 3. U nastavku je zaustavljen već u 1/32 finala od Martineka (Sesvete) 0 : 3.

U juniorskoj konkurenciji Dobrić Raymond je prošao skupinu kao prvoplasirani iako je doživio poraz od Vukovarca (Slavonski Brod) 2 : 3. Ipak, sigurne pobjede protiv Ročana (Vrsar) 3 : 0 i Brgleza (Frim Zagreb) 3 : 0 odvele su ga u 1/16 finala gdje je uspješno nastavio igrati pobijedivši Šakića (Slavonski Brod) također s 3 : 0. Nepobijedivo je izgledao i u prva dva seta 1/8 finala protiv Damjana (Varaždin) kada je poveo 2 : 0, ali je tada dozvolio protivniku povratak u meč pa je na kraju izgubio 2 : 3.

Isti plasman postigao je i Ivinić Fabio koji je skupinu prošao kao drugoplasirani iza drugog nositelja turnira Jardasa (Srdoči) od kojeg je poražen 0 : 3. Plasman u 1/16 finala osigurala mu je pobjeda nad Fudurićem (Duga Resa) 3 : 1. Nakon toga je u 1/16 finala pobijedio Pavića (Velika Gorica) 3 : 1, ali je i on zaustavljen u 1/8 finala od Zadranina Miljkovića 0 : 3.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.