Dario Jurišić izborio plasman na pozivni turnir mlađih kadeta1

image

Jurišić, Matošević i Salma

U dvorani OŠ Ivo Lola Ribar u organizaciji Stk Brovinje održani su 1. kvalifikacijski turniri PIG regije u juniorskoj i mlađekadetskoj konkurenciji. Najviše je od domaćih igrača postigao Jurišić Dario koji je u mlađekadetskoj konkurenciji osvojio drugo mjesto i time izborio plasman na pozivni turnir HSTS-a.
On je najprije u grupi s po 3 : 0 pobijedio prvog nositelja Matoševića (Pula) i Višića (Bajer). U 1/4 finalu je lako pobijedio Dvorskog Harija (Pula), a onda u pet setova i Salmu (Sv. Jakov Jadranovo). U finalu ponovo s Matoševićem, ali ovog puta je mladi Puljanin bio bolji pa je slavio rezultatom 3 : 1.
Plasman u 1/4 finale ostvarili su i Topčagić Axel (poraz od Matoševića 3 : 1) i Smoković Antonio (poraz od Salme 3 : 0), dok je Topčagić Leonardo kojem je ovo bio prvi nastup na jednom turniru zaustavljen u grupi.

Kod mlađih kadetkinja nastupila je Topčagić Emili koja je usprkos porazima protiv kasnije pobjednice Juretić i polufinalistice Grgurine pružila veoma dobru igru.

U konkurenciji juniora Dobrić Raymond je nakon dvije sigurne pobjede u grupi (Ročan 3 : 0, Šarčević 3 : 0) u 1/4 finalu bio slobodan, a onda je izgubio u dramatičnom meču u pet setova od Polovića (Kvarner). Rezultat u petom setu 13 : 11 za Polovića. U borbi za 3. mjesto Dobrić se ponovo sastao sa Šarčevićem, ali je ovog puta izgubio i to 3 : 1.
Drugi predstavnik Brovinja Ivinić Fabio je zaustavljen već u grupi i to od kasnijeg pobjednika Kovačevića i od Graovca (Srdoči).

Kod juniorki Hodžić Elvisa je prošla grupu s jednim porazom protiv kasnije finalistice Brizanac (Opatija 08) i pobjedom protiv Tramošljanin (Sv. Lovreč). Nažalost, ždrijeb joj nije bio naklonjen jer je već u 1/4 finalu igrala protiv kasnije pobjednice Srebrnjak (Pula).


BILTEN JUNIORI

BILTEN JUNIORKE

BILTEN MLAĐI KADETI

BILTEN MLAĐE KADETKINJE


One comment to Dario Jurišić izborio plasman na pozivni turnir mlađih kadeta

  • Zoran  says:

    Bravo za Daria, a pohvale svima. Samo tako naprijed. Rezultati su već tu.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>