Sportske igre mladih 2010. Završni turnir u Splitu

1 min read
image
Elvisa, Lara, Lora i Antonio

Na završnom turniru Sportskih igara mladih 2010. u Splitu od 26. – 28. srpnja 2010. igrali su pobjednici regionalnih kvalifikacija, a od istarskih stolnotenisača plasirali su se Lara Dobrić, Elvisa Hodžić i Antonio Smoković iz Stk Brovinje te Lora Stern Racan iz Žstk Pula.

Rezultati su ispod očekivanja jer je jedino najmlađa Stern Racan Lora (djevojčice ´99. i mlađe) iz Pule osvojila drugo mjesto za koje su joj bile dovoljne pobjede protiv Kupsjak 3 : 2 i Đule 3 : 0 i poraz od prvoplasirane Trbušćić 0 : 3

image
Elvisa Hodžić

Elvisa Hodžić (kategorija djevojke ’95. i mlađe) odigrala je samo jednu partiju i to protiv kasnije pobjednice Jakopović. Poražena je u pet setova 2 : 3, a onda je zbog iscrpljenosti predala ostale mečeve. Treba istaći da je do zadnjeg momenta bio upitan odlazak u Split zbog bolesti.

image
Antonio SmokovićAntonio Smoković (dječaci ´99. i mlađi) također je donekle zakazao jer je protiv  igrača s kojima je igrao u grupi mogao postići i bolji rezultat. Poražen je od kasnijeg pobjednika Sente 2 : 3 i Jurkovića 1 : 3.


image
Lara Dobrić

Lara Dobrić (djevojke ´92. i mlađe) je u grupi imala kasniju pobjednicu turnira Brglez (inače petu juniorku s rang liste Hsts-a) pa je poraz od 0 : 3 realan, a priliku za prolaz u polufinale ispustila je protiv Maležić kada je poražena 1 : 3 u ravnopravnom meču.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.