2. Kvalifikacijski turniri juniora i mlađih kadeta0

image

Topčagić Axel

U Kašteliru su u nedjelju 3. siječnja 2010. održani 2. kvalifikacijski turniri PIG regije za pozivne turnire druge grupe juniora i mlađih kadeta. U juniorskoj konkurenciji igrao je Raymond Dobrić, kod mlađih kadeta Topčagić Axel i Smoković Antonio te u konkurenciji mlađih kadetkinja Topčagić Emili.

Dobrić je prošao grupu kao drugoplasirani nakon poraza od Morića (Srdoči) 3 : 1, ali je odmah nakon toga u 1/4 finalu pomalo neočekivano izgubio od Polovića (Kvarner) istim rezultatom pa je turnir završio na diobi 5/6 mjesta.

BILTEN – JUNIORI I JUNIORKE

Topčagić Axel je s dvije pobjede prošao grupu, u 1/8 finala pobijedio je i Dvorskog (Pula), ali je u 1/4 finalu izgubio od Šuperine (Opatija) pa je turnir završio na diobi 5/8 mjesta.
Smoković Antonio i Topčagić Emili nisu uspjeli ostvariti pobjedu iako je Emili bila blizu neočekivanog rezultata protiv Grgurine (Opatija) nakon vodstva 1 : 0 u setovima i 10 : 7 u drugom setu. Ipak starija i iskusnija Opatijka je uspjela preokrenuti rezultat i pobijediti 3 : 1.

BILTEN MLAĐI KADETI I MLAĐE KADETKINJE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>