Pojedinačno prvenstvo PIG regije za kadete i kadetkinje

2 min read
image
Najbolji

U Kašteliru je u nedjelju, 8. 11. 2009. održano Pojedinačno prvenstvo PIG regije za kadete i kadetkinje. Stolnotenisači Brovinja postigli su dobre rezultate u konkurenciji 32 kadeta i 20 kadetkinja.

Dobrić Petra je zauzela drugo mjesto nakon što je grupu prošla pobjedom nad Redžić (Poreč) 3 : 0 i porazom od Načinović (Maestral) 2 : 3. U nastavku je u 1/8 finala pobijedila Pršurić (Sv. Lovreč) 3 : 0, u ¼ finalu Ivaničić (Opatija) 3 : 2 te u ½ finalu Peroš (Maestral) 3 : 2.

U finalu je ponovo odmjerila snagu s Načinović koja je opet bila bolja, ovaj put rezultatom 1 : 3 pa je u konačnom poretku prvo mjesto osvojila Načinović Ana Pia, drugo Dobrić Petra, a treće Peroš Ana.

Dobrić Raymond koji je na turnir došao kao prvi nositelj na kraju se morao zadovoljiti trećim mjestom. Grupu je prošao s tri sigurne pobjede 3 : 0 protiv Dekleve Filipa (Višnjan), Udovičića (Novigrad) i Salamuna (Tar). Maksimalnim rezultatom prošao je u 1/8 finala Deklevu Davida (Višnjan) te u ¼ finalu Otočana Dominika (Poreč). U polufinalu je opet naletio na „minu” iz Srdoča. Ovog puta je to bio Sarčević koji ga je prilično lako pobijedio 0 : 3. U borbi za treće mjesto čekao ga je Otočan Luka (Poreč) koji ipak nije mogao parirati Raymondu pa je rezultat opet bio 3 : 0.

U konačnom poretku prvi je bio Jeličić Mario (Crikvenica), drugi Sarčević Luka (Srdoči), a treći Dobrić Raymond.

Na turniru su sudjelovali i Jurišić Dario koji se kao drugoplasirani u grupi s tri pobjede i jednim porazom od kasnijeg pobjednika Jeličića plasirao u 1/8 finala gdje je doživio poraz od Dekleve Davida. Porazom od Ročana (Vrsar) na kraju je razigravao za 15. mjesto koje je osvojio pobjedom nad Filipom Deklevom 3 : 2.

Topčagić Axel ovog puta nije bio uspješan jer je s četiri poraza i jednom pobjedom na kraju podijelio 23 mjesto.

Bilten kadeti

Bilten kadetkinje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.