Astoria Habitus odustala od Lige Labinštine

1 min read

Momčad Astorije Habitus u posljednji trenutak odustala je od ovogodišnje Lige Labinštine. Prema riječima voditelja momčadi Sandra Benazića na to su se odlučili zbog drugih obveza koje imaju igrači Astorije.

Raspored Lige ostaje isti, samo će momčad koja je trebala igrati s Astorijom biti to kolo slobodna.

1. kolo

Brown Jie : Bina Istra

Vodovod : Nine Kapelica

Turan slobodan

Voditelj Lige: Igor Dobrić

7 thoughts on “Astoria Habitus odustala od Lige Labinštine

  1. Astoria Habitus!Ovo vam i nije baš fer,mogli ste i ranije to reći jer vjerujem da ste i znali,pa da barem promijenimo sistem natjecanja!Ali dobro,bitno da se liga održi.

  2. Sandro je ranije najavio tu mogućnost, ali je očito do zadnjeg momenta pokušavao složiti momčad. Nadam se da je to samo privremeno odustajanje i da će narednu sezonu Astoria opet igrati.

  3. Tako je Igore pokušalo se sve da se ipak odigra,ali nažalost nije se uspjelo ništa dogovoriti,Elvis vi svejedno možete ovaj sadašnji ligaški način promijeniti na turnirski pa da se igra kao i prvenstvo županije,da moji igrači nemaju raznorazne obaveze mi bi sigurno nastupili.Svima želim puno sportske sreće,fer i korektno nadmetanje pa neka najbolji pobjedi.

  4. Sandro ako ti imaš želju igrati ima igrača za koje vjerujem da možeš uključiti u Astoriju. Koliko znam Androić iz Pićna bi igrao ali nema kluba. Vjerovatno bi se još neko našao. Daj pokušaj nešto pod nekim novim klubom. Naravno ako ti imaš želju.

  5. Nakon razgovora sa Benazićem ipak postoji mogućnost da se Astoria ponovo priključi takmićenju. Ukoliko u ostalim ekipama postoje igrači koji manje igraju i jasno ako se voditelji tih ekipa slože mogli bi se priključiti Astoriji. Pomognimo da liga bude liga jer ipak igrači tipa Benazića ili Mikuljana trebaju zbog kvalitete. Svi zainteresirani neka se jave Benaziću. Ajmo malo kolegijalnosti. Benaziću je sada glupo zvati ljude kad su već odustali pa ajmo mi preuzeti inicijativu.
    Svaki komentar je dobro došao

  6. Evo dobre vijesti Astoria-Habitus će ipak nastupiti uspio sam pridobiti Mikuljana i Androića tako da ćemo prvo kolo s Turanom odigrati u utorak u 18 i 30h,zahvaljujem se Đapiću na podršci.

  7. Ma nije meni šta vi ne bi igrali nego neda nam se pauzirati jedno kolo. Tek smo krenuli i već pauza, hahahaha. Vidimo se u subotu i pazite se!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.