Prvenstvo Istre za najmlađe kadete i kadete0

imageU Vrsaru je u nedjelju odigrano Prvenstvo Istarske županije u stolnom tenisu za najmlađe kadete i kadete na kojem je igralo 60-tak stolnotenisača i stolnotenisačica iz svih istarskih klubova.

U kategoriji najmlađih kadeta nastupio je Smoković Antonio koji se nije uspio plasirati u završnicu jer je s dvije pobjede i dva poraza bio treći u grupi. U razigravanju za plasman od 9. – 18 mjesta nanizao je još tri pobjede pa je turnir završio kao deveti.

U kategoriji najmlađih kadetkinja bilo je najmanje igračica, svega pet. Topčagić Emili, kao najmlađa među njima, zauzela je 4. mjesto s jednom pobjedom i tri poraza.

U kadetskoj kategoriji Topčagić Axel je u grupi dobio sva tri protivnika veoma sigurno rezultatom 3 : 0. U 1/8 finala pobijedio je Mirta (Pula) 3 : 1, a nakon toga u ¼ finalu izgubio od kasnijeg pobjednika Otočana (Poreč) 0 : 3. Topčagić je tako turnir završio na diobi 5. – 8. mjesta.
U istoj kategoriji Jurišić Dario je s jednom pobjedom i jednim porazom prošao grupu, ali je u 1/8 finala izgubio od Dekleve Filipa (Višnjan) 0 : 3 pa je turnir završio na diobi 9. – 16 mjesta.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>