Raymond Dobrić u Donicovom kampu na Krku0

Raymond Dobrić će od 11. 04. do 18. 04. provesti u Malinskoj na Krku, u stolnoteniskom kampu.  U suradnji sa tvrtkom DONIC,  osigurane su usluge Christera Johanssona, jednog od najiskusnijih i najuspješnijih stolnoteniskih trenera u Europi, koji je imao velikih uspjeha i kao igrač. Bio je dva puta momčadski prvak Europe i jednom osvajač brončane medalje, kao član švedske reprezentacije.
Kao trener Christer Johansson je još uspješniji, bio je trener svjetskog prvaka Stellana Bengtssona, zatim Kjella Johanssona, kao i veoma uspješan trener švedske reprezentacije s kojom je osvojio više europskih naslova. Bio je također trener njemačke i švicarske reprezentacije, a u posljednje vrijeme je sportski direktor stolnoteniskog saveza Luxembourga.
Uz njega tu su još i Daniel Rojnić, višegodišnji trener kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske i trener Pule te Bogdan Đekić, trener prvoligaške ekipe Pule koja se ove godine po prvi nput plasirala u play off.
Sparing partneri u kampu su hrvatski prvoligaški igrači.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>